RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Phil Noble (Reuters/Scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Fernando Torres’ tålmodighet er i ferd med å renne ut.

Liverpool er i sportslig og økonomisk krise – og begynner rett og slett å være en lite attraktiv klubb for fotballspillere med ambisjoner. Ifølge Daily Star har Fernando Torres nå bestemt seg for at han vil bort fra Anfield.

Kanskje blir Torres Manchester Citys neste storkjøp. Ifølge samme avis er nemlig Roberto Mancini klar til å bla opp småpene 50 millioner pund for den spanske stjernespissen.

Skulle det knipe, kan Liverpool også få noen pund for keeper Pepe Reina. Ifølge nettstedet Footylatest er Bayern München interessert i å hente ham for 17 millioner pund. Ikke ille for en keeper.

Om Liverpool er villig til å selge, er imidlertid en helt annen fråga. Ifølge nettstedet Caught Offside går Roy Hodgson i tanker om å kjøpe, og et Tottenham-kupp kan være under oppseiling. Hodgson vil hente både Roman Pavljutsjenko og Giovani dos Santos.

Fernando Torres er for øvrig ikke den eneste spissen Manchester City jakter. De skal også være interessert i å hente Alexandre Pato fra AC Milan neste sommer. Ifølge Caught Offside er Mancini villig til å betale 55 millioner pund for Pato, som med andre ord anses å være verdt fem millioner pund mer enn Torres.

Tottenham igjen, og denne gangen om en overgang som faktisk ser ut til å være nært forestående. Den sørafrikanske forsvarsspilleren Bongani Khumalo skal være klar. Han kommer fra Supersport United og koster bare halvannen million pund, noe som uansett gjør ham til den dyreste spilleren som noen gang er solgt fra en sørafrikansk klubb.

Manchester United og Chelsea øyner muligheten til å kapre Wesley Sneijder, skriver Daily Mirror. Den nederlandske angrepsstjernen ser ikke ut til å bli enig med Inter om en ny kontrakt – i hvert fall ifølge agenten.

United-manager Alex Ferguson holder også et øye med Atletico Madrids unge stjernekeeper David de Gea – og har satt klubbens keepertrener på saken, ifølge Daily Mirror.

Det var faktisk det som var av overgangsrykter i dag, men vi tar også med et par andre rykter og prognoser om skader etc.

Sir Alex Ferguson innrømmer for første gang at han er bekymret for at utenomsportslig støy skal ha påvirket spillet til Wayne Rooney. Som så mange andre fotballstjerner har Rooney som kjent gått i honningfellen, hvilket kona forståelig nok likte dårlig.

Arsenal-manager Arsène Wenger håper Cesc Fabregas blir klar til storkampen mot Chelsea 3. oktober. Det skal også være en viss realisme i dette håpet.

Tidligere West Ham-manager Gianfranco Zola og tidligere Tottenham-manager Juande Ramos har begge søkt på den ledige stillingen som landslagstrener for Ghana.

Andy Johnson er endelig på vei tilbake for Fulham etter langt skadeavbrekk.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere