Fredagens Premier League-rykter

Foto: Frank Augstein (Ap)

Hæ? Jeg, til Liverpool?

08.10.10 14:05

Både Arsenal og Chelsea kan tenke seg å hjelpe Bayern München-spiss Bastian Schweinsteiger videre i livet. Den tyske landslagsspilleren trives ikke i Bayern, og de to London-klubbene er visstnok svært interesserte.

Barcelona forbereder et bud, som i britisk presse omtales som sensasjonelt, på Manchester City-spiss Carlos Tevez. Katalanerne ser Tevez som en ideell partner for Lionel Messi.

Liverpools nye eiere, om da alt går i boks, vil ta en prat med klubbens tre stjerner Fernando Torres, Steven Gerrard og Pepe Reina for å informere trioen om fremtidsplanene for klubben.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Roy Hodgson sitter angivelig trygt til tross for det omstridte oppkjøpet av Liverpool, og vurderer et bud på Bayer Leverkusens Stefan Kiessling. Hodgson kan imidlertid få konkurranse fra sin gamle klubb Fulham i kampen om angriperen. Kiessling har scoret 71 mål på 134 kamper for Leverkusen.

Tottenham er ventet å fornye interessen for Sevilla-piss Luis Fabiano i januar. Men Spurs skal også ha satt Real Madrids Karim Benzema høyt på ønskelisten.

Spurs-manager Harry Redknapp har slitt mye med en hel bataljon forsvarspillere på sykestua, og ønsker å styrke bredden helt bakerst med Milans Daniele Bonera.

Schalkes tyske landslagskeeper Manuel Neuer har stemplet opplysninger om at han er klar for Bayern München som humbug, noe som åpner for at tyskeren kan bli mannen som erstatter Edvin van der Sar i Manchester United-målet.

Aston Villa-manager Gerard Houllier ønsker å hente Niko Kranjcar fra Tottenham. Kroaten har havnet langt ned på listen over Tottenhams midtbanespillere, og ønsker seg mer spilletid - selv om han offisielt sier at han vil være på White Hart Lane å kjempe om en plass i førsteelleveren.

Galatasaray planlegger å hente Nigel Reo-Coker gratis fra Aston Villa etter sesongen.

Chelseas kantspiller Florent Malouda ønsker å avslutte karrieren i Brasil, men ønsker også å avslutte sin Europa-karriere i Chelsea.

Blackpool-spiss Jason Euell følges tett av Hull og to andre klubber i den nest øverste divisjonen.

Patrick Vieira advarer om at han kommer til å legge opp etter sesongen dersom Manchester City-manager Roberto Mancini fortsetter å ignorere ham.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, BBC, The Guardian, I'm Scouting, Sporting Life )

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag