Fredagens Premier League-rykter

Foto: Javier Sorianno (AFP/Scanpix)

Gérard Houllier lar John Carew gå.

29.10.10 12:31

Dagens rykter starter i Roma. Der sitter det nemlig en spiller som Liverpool-manager Roy Hodgson er nysgjerrig på. Det dreier seg ikke om John Arne Riise, men hans lagkamerat Mirko Vucinic. Spissen ønsker seg bort, så Hodgson får det kanskje som han vil, ifølge TalkSport.

Vi fortsetter med Liverpool, som har en jobb å gjøre hva angår spillerlogistikk når vinduet åpner i januar. Og et av ryktene som går, er at Blacpools offensive midtbanespiller Charlie Adam kan være på vei, dette ifølge Caughtoffside.

Om de er interessert i Lyon-spissen Lisandro Lopez, skal være usagt, men Daily Mirror hevder i hvert fall Roy Hodgson er blitt tilbudt spilleren.

Så til Old Trafford, der også Sir Alex har sine planer for januarvinduet. Om det er en del av planen å kvitte seg med veterantrioen Ryan Giggs, Paul Scholes og Gary Neville, er vel heller tvilsomt, men ifølge The Sun er i hvert fall alle tre ønsket i Dubai. Les mer om det her.

Det som er mer sikkert, er at United-sjefen vil styrke midtbaneleddet, og at Bayern Münchens VM-helt Bastian Schweinsteiger står høyt på listen (Schweinsteiger er for øvrig også ønsket i Chelsea, ifølge Daily Mirror). Høyt på Fergusons liste står også Tottenhams Tom Huddlestone, skal vi tro Daily Star.

En annen midtbanespiller Ferguson liker, er Sunderlands Jordan Henderson. Han har nå fått en prislapp på 20 milioner pund, hevder Daily Star.

River Plates unge spiss Rogelio Funes Mori er også en spiller Sir Alex kunne tenke seg. Her får han kamp av Manchester City, ifølge Daily Mail.

Og tro ikke at vi er ferdig med Alex Ferguson og hans spillerkåthet: Caughtoffside mener nemlig United-sjefen sikter seg inn mot Napolis angrepsduo Marek Hamsik og Edison Cavani.

For å lande dagens meget omfattende United-avdeling, tar vi med at Sir Alex – i likhet med alle andre – definitivt kan glemme Wesley Sneijder, som har signert en ny avtale med Inter. Mer om det her.

Så til Birmingham og ryktet som fikk plass i ingressen på dagens ryktespalte. Ifølge Daily Mirror åpner nemlig Aston Villa-manager Gerard Houllier nå for å slippe klubbens norske spiss, John Carew, som ikke er noe førstevalg for tiden. Han vil erstatte nordmannen med Manchester Citys Roque Santa Cruz.

Så til London, hvorfra Arsenal-manager Arsène Wenger jakter Schalke-forsvarer Benedikt Howedes. Spilleren er 22 år, men har allerede fem års erfaring fra øverste nivå i Tyskland, skriver Daily Mail.

I samme by sitter Tottenham-manager Harry Redknapp og kjemper mot Sevilla om signaturen til Getafes midtbanestjerne Derek Boateng, skriver TalkSport.

Samtidig fortsetter Redknapp å overvåke Karim Benzemas status i Real Madrid, men foreløpig er han for høyt priset, mener Daily Mail.

Vi runder av med at Diego Maradona igjen har signalisert at han vil bli Premier League-manager, noe du kan lese mer av her.

God fotballhelg!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag