Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Arsenal er favoritter til å sikre seg «den nye Messi». Se video!

Nå ligger det litt i navnet til caughtoffside.com at de er helt på jordet, eller i alle fall i soleklar offsideposisjon, når det gjelder troverdighet, men ettersom det er fredag og de gir oss en sjanse til å vise dere en video med Eden Hazard, åpner vi like godt ryktebørsen med nettopp dem.

Nettstedet hevder at Arsenal er favoritter til å sikre seg den belgiske vingen på 20 år (har bursdag i dag, som en leser påpeker i kommentarfeltet), som spiller i Lille og tidligere er blitt koblet til mindre klubber som Real Madrid og Manchester United. Hazard verdsettes til 15 millioner pund. Vår konklusjon er at alderen og ferdighetene burde passe Arsène Wenger, men at prisen neppe gjør det.

Denne videoen burde friste flere til å melde sin interesse:

HTML EMBED

Arsenal kobles i The Sun også til Porto-spissen Radamel Falcao, colombianeren som har scoret sju mål på 13 seriekamper denne sesongen.

Når vi først er på Emirates Stadium, passer det å nevne at den fomlete keeperen Manuel Almunia ser ut til å ha fått en svært dyktig agent til å jobbe for seg. Det må han ha, ettersom det tidligere førstevalget til Wenger skal være ønsket av andre klubber. Både Galatasaray, Atletico Madrid og Malaga nevnes som aktuelle hos goal.com.

Mens én keeper kan forsvinne fra Arsenal, er det gode sjanser for at en annen keeper er på vei inn hos Manchester United. Anders Lindegaard er allerede på plass. Nå hevder The Sun at Brasils landslagsmålvakt Julio Cesar følges tett av Sir Alex Ferguson. 31-åringen skal dessuten være fristet av spill i England.

Nå lurer kanskje Manchester City-fansen på om vi har glemt dem, men det har vi ikke. The Sun skriver at Edin Dzekos overgang er blitt utsatt noen timer da spissen ble sittende fast på Heathrow fordi han ikke hadde de nødvendige papirene for å komme inn i England.

City vil gjerne kvitte seg med noen spillere også. Litt overraskende for oss, ettersom de bare har 37 spillere i stallen. Wayne Bridge er ifølge Daily Mirror på vei til Aston Villa og risikerer dermed å spille i Championship neste sesong. Samme avis hevder at Roque Santa Cruz er på vei tilbake til Blackburn, men at City ikke vil la ham gå på lån dit før Blackburn går med på å kjøpe ham i sommer.

Vi holder oss til Daily Mirror, men da bør vi samtidig påpeke at dette er en ryktebørs, ikke mer enn det. Birmingham forsøker å snappe Charlie Adam foran nesa på Blackburn. Blackpools midtbanespiller har imponert stort denne sesongen og vil være en forsterkning for de fleste lag. Fulham er nå favoritt til å sikre seg Steve Sidwell fra Aston Villa etter at overgangen til West Ham strandet for den tidligere Reading-stjernen.

Apropos West Ham; Deres skadeforfulgte midtbanespiller Valon Behrami vil tilbake til Italia og ifølge Sky Sports skal Firenze og Fiorentina være den mest aktuelle destinasjonen.

Birmingham regner med å miste svenske Sebastian Larsson nå i januar, noe du kan lese mer om her. Sky Sports forteller fredag at klubben nå er i forhandlinger med Tottenham om David Bentley, som sliter med å holde tempoet til Aaron Lennon i London. Klubbene snakker også sammen om en overgang for Robbie Keane.

Vi flytter oss til avdelingen for suksessnytende managere og der kan vi si hei til Roy Hodgson, Carlo Ancelotti , Gerard Houllier og Avram Grant. Kvartetten leder feltet i kampen om å bli kåret til årets dårligste manager i Premier League.

Ifølge Daily Telegraph har Hodgson fått én kamp til på å overbevise i Liverpool, mens Avram Grant faktisk unnes to kamper i West Ham før han eventuelt eskorteres til utgangsdøren. Chelsea, som har én seier på sine fem siste ligakamper, skal være villig til å gi Ancelotti mer tid og har ennå ikke datostemplet italieneren.

Mange vil hevde at Houllier har gått ut på dato for lengst, men i Aston Villa sjekker man ikke sånne ting. Franskmannen har ifølge Sky Sports fremdeles klubbledelsens støtte. Noen bør kanskje gi dem beskjed om at 18.-plass medfører nedrykk når sesongen er over?

HTML EMBED
Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser