Fredagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Det kan være duket for Russland-retur for Andrej Arsjavin.

21.01.11 18:43

Andrej Arsjavin var et friskt pust i sin første Premier League-sesong. Denne sesongen har russeren slitt med sviktende form, og har bare scoret fire mål på 21 kamper. Nå ønsker Zenit St. Petersburg å hente Arsjavin tilbake til klubben. Lagets italienske trener, Luciano Spalletti, ønsker å forsterke laget offensivt, og ser på Arshavin som den rette mannen.

Nye utfordringer også for John Carew, som trolig ikler seg den røde og hvite Stoke-drakten. Nordmannen blir klubbens best betalte spiller gjennom tidene da han skriver under låneavtalen fredag. Stokes Riccardo Fuller blir solgt til Sunderland for å gjøre plass til Carew i stallen.

Ikke en dag med Premier League-rykter uten at et nytt midtstoppernavn blir satt i forbindelse med Arsenal. Nå er det Boltons Gary Cahill sin tur. Owen Coyle har tidligere sagt at han ønsker 150 millioner kroner for å la stopperen gå, men nå skal managaren være villig til å slippe Cahill for rundt 100 millioner.

Arsene Wenger setter også prislapper på sine spillere. Flere klubber har ytret et ønske om å hente Nicklas Bendtner fra Emirates. Nå har Arsenal-manageren sagt fra at 150 millioner er prisen man må betale for den danske spissen.

Luis Suarez er kjent for å bite godt i fra seg. Uruguayaneren fikk sju kampers karantene etter at han bet en motspiller i skulderen i fjor. Nå håper Liverpool at 23-åringen er like sulten på en overgang til Merseyside. Ajax vil ha 200 millioner, mens Liverpool på sin side ikke er villig til å betale like mye.

Suarez er ikke den eneste Ajax-spilleren som er aktuell for Premier League. Høyrebacken, Gregory Van der Wiel skal være ønsket i den lyseblå delen av Manchester. 22-åringen skal være god kompis med Nigel de Jong, og City håper at det kan hjelpe klubben å vinne kampen om den nederlandske backen. Chelsea, Arsenal og Inter er også interesserte i van der Wiels tjenester.

Tottenham trapper opp jakten på Villarreals italienske spiss, Giuseppe Rossi. Den tidligere United-spilleren har en klausul om maks overganssum på 300 millioner i sin kontrakt, men Villarreal skal imidlertid være villig til å la Rossi gå for rundt halvparten.

En som lenge har vært på vei ut portene på White Hart Lane er Robbie Keane. Foreløpig ser det ikke ut til at han finner veien. Nå avviser Sunderlands styreformann, Niall Quinn, at klubben er interessert i iren. The Black Cats ønsker seg en fysisk sterkere spiss til å erstatte Darren Bent.

The Sun har selvsagt også sine rykter å melde om. Avisa skriver i dag at Steve Bruce ønsker å bruke deler av Bent-summen til å hente Wigans Charles N'Zogbia til klubben. Bruce skal ha fått et 70-millioners bud avslått tidligere denne måneden. Wigan ønsker seg minst 90 millioner for franskmannen.

Borussia Dortmund har ingen intensjoner om å selga sin japanske stjernespiller, Shinji Kagawa til Manchester United. Nå har den tyske bundesligaklubben tilbudt japaneren en ny kontrakt for å holde Manchester United på avstand.

Milan Jovanovic ble hentet til Liverpool av Rafael Benitez, men fikk aldri spille under spanieren ettersom Roy Hodgson tok over. Hodgson ga ikke serberen alt for mye spilletid, men Kenny Dalglish ga Jovanovic sjansen fra start mot Blackpool forrige uke. Nå håper 29-åringen han får blir på Anfield, til tross for stadige overgangsrykter

1. februar må Chamions League-lagene levere sine 25-mannstropper for sluttspillet i turneringen. Owen Hargreaves havner trolig utenfor Manchester Uniteds tropp. Midtbanespilleren, som fylte 30 år i går, sliter fortsatt med skadeproblemer. Fremgangen skal være liten til tross for stadige besøk hos spesialister i Tyskland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag