RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

FÅR NY KOLLEGA? Nicklas Bendtner kan snart bli en del av denne gjengen.
FÅR NY KOLLEGA? Nicklas Bendtner kan snart bli en del av denne gjengen. Foto: Anna Gowthorpe (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Tottenham snuser på stortalent.

Tottenham har nå begynt å se på mulighetene for å hente den 17-årige Ipswich-spilleren Connor Wickham til White Hart Lane. De skal ifølge engelske aviser være klare til å legge hele 15 millioner pund på bordet for å sikre seg stortalentet. Wickham får skryt av Ipswich-manager Paul Jewell, men det er ikke bare balltalentet han trekker frem.

- Han er veldig moden, men jeg tror han har en feilstavet tatovering, sier Jewell.

Aston Villas Habib Beye kan derimot gå andre veien, og ende opp i Ipswich. Paul Jewell skal se på 33-åringen som en idéell forsterkning på Portman Road.

Joey Barton truer med å forlate Newcastle om ikke klubben bruker pengene de fikk for Andy Carroll på nye spillere. Barton er visstnok ikke fornøyd før Newcastle har hentet inn hele fem nye spillere til St. James` Park.

Jose Enrique er igjen i Liverpools søkelys.Den 25 år gamle backen har vært en av Newcastles beste spillere i år, og skal heller ikke være fremmed for å spille på Anfield.

Michael Owens karriere på Old Trafford ble spådd å være over. 31-åringen har pådratt seg en skade i lysken, som mange spådde ville sette ham ut av spill i tre måneder, og kontrakten hans går ut etter 2011-sesongen. Nå viser det seg at skaden trolig ikke er så alvorlig som først antatt.

Emmanuel Adebayor vil ha Cesc Fabregas til Real Madrid. - Han er en topp spiller og en topp person. Han ville likt seg i Real Madrid, sier Adebayor.

Julio Arca kan være på vei til Bolton eller Wigan. Middlesbrough har ikke råd til å beholde argentineren, og nå er han altså i forhandlinger med Bolton og Wigan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere