Fredagens Premier League-rykter

Foto: HENNING BAGGER (Afp)

Spanias nummer 10 vil høre fra Liverpool.

24.06.11 09:48

Real Madrids midtbanemann Lassana Diarra er ønsket av både Tottenham og Manchester United, men agenten hans hevder at spilleren har det aldeles utmerket i Madrid.

Tottenham ønsker å forsterke over hele linja, og Diego Forlan er høyaktuell etter at det ble kjent at Atlético Madrid vil slippe ham og at et comeback i Premier League er Forlans drøm. Men Tottenham ønsker også å forsterke sin skadeutsatte backrekke med den tyske landslagsspilleren Serdar Tasci. Men Tottenham må nok belage seg på kamp fra lag som Juventus og Sevilla om 24-åringen. Samtidig hviskes det også at Boltons Gary Cahill er ettertraktet på White Hart Lane.

Liverpool kommer til å selge Raul Meireles til tross for hans fine sesongavslutning. Juventus skal ha kommet med et bud på 120 millioner kroner på portugiseren.

Men Juan Mata kan være nestemann inn hos Liverpool. Valencias kantspiller er villig til å høre på tilbud fra Anfield-klubben så snart U21-EM er over. Strengt tatt vi han høre på tilbud fra alle store klubber, men Liverpool har vært i kontakt med ham før, men da ville ikke Valencia selge. Det kan de bli tvunget til nå.

Barcelona må hoste opp mer penger enn 235 millioner kroner dersom de skal sikre seg Cesc Fabregas fra Arsenal.
Les saken: Avslo bud fra Barcelona

Så til et tilbud du ikke kan avslå: Få Premier League-ryktene på sms da vel! Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Wigans franske kantspiller Charles N’Zogbia kunne tenke seg en retur til Newcastle.

Manchester United har tenkt å bruke mye penger i sommer. Ashley Young er allerede på plass, og med Atletico Madrid-keeper David De Gea og muligens Tottenhams Luka Modric på vei, kan Ferguson passere den angivelig magiske grensen på 80 millioner pund – rundt 750 millioner kroner.

United har også sikret seg førsterett på det chilenske stortalentet Angelo Henriquez (18). United kan velge å kjøpe spissen når som helst fra nå og frem til 2014 for rundt 30 millioner kroner.

Atlético Madrid skal allerede ha funnet en erstatter for De Gea, nemlig Genks Thibaut Courtois, men får hard konkurranse fra Chelsea i kampen om den 198 centimeter høye 19-åringen.

Tottenhams Wilson Palacios er angivelig svært nær en overgang til Napoli. Honduraneren vil koste italienerne rundt 110 millioner kroner. Også Sandro, som hadde en elendig høstsesong, men en god vårsesong kan være på vei ut portene på White Hart Lane. Han er ønsket av Villareal.

West Ham-forsvarer Herita Ilunga kommer til å si nei til QPR og Bolton og i stedet signere for de greske mesterne Olympiakos.

Stoke vil by 55 millioner kroner for Chelseas U21-landslagsspiller Daniel Sturridge. Stoke-manager Tony Pulis synes også at Crystal Palace-spiss Wilfried Zaha er god.

Sebastian Larsson har røpet at manager Steve Bruce var årsaken til at han valgte Sunderland fremfor Arsenal.

Blackburn-sjef Steve Kean skal på shoppingfest, og har tenkt å begynne med å gi 110 millioner kroner for Senegal-spiss Papiss Cisse.

Den nye Aston Villa-manageren Alex McLeish vil prøve å sikre seg Bolton-keeper Ali al-Habsi som erstatter for Brad Friedel som har forlat Villa til fordel for Tottenham.

Manchester City har fått beskjed fra Udinese om at Alexis Sanchez vil koste dem rundt 400 millioner kroner.

Chris Samba har bedt Blackburn selge ham til en større klubb om et interessant tilbud skulle dukke opp.

HTML EMBED

Kilder: Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag