RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Adrian Dennis (AFP)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea og Manchester United kjemper om samme stjernespiller.

Det koker allerede i Silly Season, og ryktene kommer på løpende bånd. Her er de vi fant denne fredagen.

Liverpool har fortsatt ikke gitt opp Stewart Downing. Nå planlegger klubben å øke innsatsen, og engelsk presse skriver at et bud på 18 millioner pund er på trappene.

I mellomtiden vil Kenny Dalglish gjøre et fremstøt på Lyons brasilianske Michel Bastos. Brasilianeren skal ønske å spille i England, og nå kan han få drømmen oppfylt på Anfield.

Aston Villa ønsker seg Wigans Charles N'Zogbia, noe som kan være en døråpner for en Downing-overgang til Liverpool.

Arsenal skal ha forsøkt seg med et seksmillionersbud på Southamptons Alex Oxlade-Chamberlain, men ble møtt med latter. Southampton krever nemlig minst det dobbelte for stortalentet.

Manchester United skal ifølge engelsk presse være i gang med å forberede et bud på Tottenhams Luka Modric. Trolig vil United tilby 12 millioner pund, pluss to spillere. Avisene spekulerer i om dette kan være Dimitar Berbatov og Anderson, så gjenstår det å se om det er nok til å få London-klubben til å akseptere budet.

Tottenham vil prøve seg på «den nye Luke Modric». Nå skal de nemlig være svært interessert i Hajduk Splits Ante Vukusic.

Harry Redknapp og Tottenham gir seg ikke der. Nå skal klubben visstnok prøve seg på Pablo Osvaldo, men Espanyol krever 20 millioner pund for en overgang.

Spurs krever 12 millioner pund for Niko Kranjcar, en sum han er misfornøyd med, men til tross for den høye prisen skal Fiorentina være interessert. Nå skal italienerne ha lagt inn et bud.

Arsenal ønsker Juan Mata, som er verdsatt til rundt 15 millioner pund. Matas far har bekreftet interesse fra utlandet, og nå gjenstår det bare å se hvor han ender opp til slutt.

Få oversikt: Alle overgangene i Premier League

Barcelona gir seg ikke i kampen om Cesc Fabregas. Nå skal de prøve å lokke til seg spanjolen ved å tilby Maxwell eller Eric Abidal i tillegg til en god slump med penger. Arsenal skal ha forhørt seg om muligheten til å få med U21-sensasjonen Thiago i avtalen, men det nektet Barcelona. Synd for Arsenal, for Thiago var en del av de første budene Barcelona kom med for en tid tilbake.

Chelsea jakter Genk-keeper Thibaut Courtois, keeperen de ser på som den idéelle erstatteren til Petr Cech om noen år.

Stoke ønsker seg den greske forsvarsspilleren Vasilis Torosidis, som til daglig spiller i Olympiakos. Grekeren har en utkjøpsklausul på 6.3 millioner pund i kontrakten.

Blackburn ser til Danmark for å forsterke laget. Nå ønsker de å hente FC Københavns Dame N'Doye, men prislappen på 75 millioner kroner kan bli en «dealbreaker».

Blackburn-spiss Nikola Kalinic er ønsket av Dynamo Kiev, men engelskmennene vil ikke slippe ham for mindre enn de de betalte selv, nemlig seks millioner pund.

Klubben til Morten Gamst Pedersen skal også ønske seg kongoleseren Cedrik Mongongu, som spiller i Monaco. Prisen forventes å ligge på rundt tre millioner pund.

West Hams Sam Allardyce har ifølge engelsk presse planer om å prøve seg på Liverpool-duoen Joe Cole og Paul Konchesky, skriver engelske aviser fredag.

QPR-sjef Neil Warnock rapporteres å være interessert i West Hams Carlton Cole.

Bolton ønsker også å handle litt innen sesongstart. Nå meldes det at hvittrøyene kommer til å satse på Benficas Rodrigo, etter å ha blitt imponert da han var på lån forrige sesong.

Nettavisen-konkurranse: Vil du vinne VIP-billetter på Ullevaal?

Aston Villa kommer til å by på Tottenhams Alan Hutton, skriver engelske aviser.

Villa har også planer om å prøve seg på West Hams Scott Parker, men møter trolig konkurranse fra Tottenham om fjorårets vinner av årets spiller-prisen.

Norwich har planer om å hente Arsenals Henri Lansbury, som forventes å koste to millioner pund.

Shay Given er så og si klar for Aston Villa, skriver engelske aviser fredag. En avtale på fire millioner pund skal være inngått, og Given blir trolig presentert som Villa-spiller innen mandag.

Redd for å gå glipp av Tore André Flos overgang til Chelsea? Ikke fortvil! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får all galskapen direkte til din mobil.

Kilder: BBC, Sportinglife, Mirror, talkSport, Thelegraph, Guardian, The Times.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere