RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne mannen nærmer seg Anfield.

Kenny Dalglish har gjort et forsøk på å hente Hugo Rodallega, men Wigan er ikke interessert i å slippe angrepsspilleren helt på tampen av overgangsvinduet. Til tross for at kontrakten til colombianeren går ut etter sesongen, er ikke Martinez interessert i å slippe Rodallega på et tidspunkt det nærmest er umulig å få tak i en erstatter.
(Daily Mirror)

Dermed kan det gå mot en overraskende retur til Liverpool for Craig Bellamy etter at Manchester City gikk med på å la waliseren gå gratis. Det skal være en forutsetning for at Kenny Dalglish henter angrepsspilleren.
(Daily Mirror)

Arsène Wenger har penger å handle for, men franskmannen kaster ikke akkurat bort penger av den grunn. Arsenal-manageren har lagt 6 millioner pund på bordet for Gary Cahill, men Bolton krever 17 millioner for sin midtstopper. Dermed ser det ut til at en avtale er langt unna.
(Daily Mirror)

Hvem bør Wenger kjøpe? Ta debatten på våre Facebook-sider.

Den franske unggutten M'Baye Niang er også på Wengers notatblokk. 16-åringen spiller allerede for Caens førstelag og har gjort seg bemerket hos flere topptrenere i Europa. Tottenham, Manchester City og Real Madrid følger med angrepsspilleren.
(Daily Mail)

Som om det ikke var nok at Samir Nasri og Cesc Fabregas forsvant, vurderer Tomas Rosicky en retur til Bundesliga. Tsjekkerens agent har vært i Wolfsburg den siste tiden og det spekuleres i om det blir neste stoppested for midtbanespilleren.
(Metro)

Få siste nytt om Premier League-lagene. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

På Ewood Park er Blackburn nær ved å sikre seg Vedad Ibisevic fra Hoffenhheim, men Steve Kean har ikke bestemt seg riktig ennå. De personlige betingelsene er ferdigforhandlet, men Blackburn-manageren vil forsikre seg om at bosnieren er i god nok fysisk form før overgangen fullføres. Dersom Ibisevic ikke viser seg verdig en plass i Blackburn-angrepet, vil Kean rette blikket mot Ajax-spissen Mounir El-Hamoudi.
(Daily Mirror)

West Bromwich vil gi Everton og Queens Park Rangers kamp om Nedum Onuoha etter et førstevalget Dedryck Boyata ser ut til å havne i Bolton. Taper QPR kampen om Onuoha, vil klubben hente Seb Hines fra Middlesbrough.
(Daily Mail)

Emmanuel Adebayor ble nylig klar for Tottenham, men Harry Redknapp er fremdeles ute etter å styrke angrepet med Leandro Damiao. Internacional har allerede avslått et bud på 12 millioner pund, men Harry skal være villig til å øke budet til 16 millioner for 22-åringen.
(The Sun)

Pengekranene på Etihad er stengt etter at Samir Nasri signerte denne uken. Roberto Mancini kan imidlertid hente Fernando Gago på lån fra Real Madrid. Argentineren har en 10-millioners prislapp, men er langt bak i køen på Bernabeu og kan bli frigitt på lån.
(The Sun)

Bolton ønsker å hente David Ngog fra Liverpool i en avtale verdt 3 millioner pund etter at forsøkene på å hente Daniel Sturridge og Jefferson gikk i vasken. Med Bellamy på vei inn, kan Liverpool komme til å slippe Ngog.
(Daily Express)

Stortalentet Darnel Situ kan havne i Newcaslte. 20 åringen har vært på prøvespill i klubben og gjorde sine saker svært bra. PSVs venstreback Erik Pieters skal være aktuell som erstatter for José Enrique som gikk til Liverpool.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere