Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Lars Poulsen/AP
Sist oppdatert:
Liverpool kjemper med italiensk storklubb om dette danske supertalentet.

Tidligere denne uken bekreftet QPR-eier Tony Fernandes at klubben skal prøve å sikre seg fotballikonet David Beckham.

Nå kan de få konkurranse fra en annen Premier League-klubb.

Tottenham og Harry Redknapp hadde besøk av Beckham i fjor, da superstjernen holdt formen ved like på Tottenhams treningsfelt. Nå ønsker de å sikre seg en permanent avtale med innleggsspesialisten.

Christian Eriksen herjet med Norge på tirsdag, og nå kan det danske supertalentet få muligheten til å gjøre det samme i Serie A eller Premier League.

Engelske aviser hevder nemlig at Liverpool og AC Milan ruster opp til en budkrig om Ajax-spiller Eriksen, som allerede er linket til de fleste storklubber i Europa.

Liverpool er også sterkt linket til Crystal Palace-spiss Wilfried Zaha, og 18-åringen skal sees på som en mann for neste sommers overgangsvindu.

Manchester City-sjef Roberto Mancini er interessert i å forsterke stallen.

Bombe? Nei.

Nå skal City ha vendt kursen mot Italia, og Fiorentinas midtbanespiller Alessio Cerci, som de visstnok forsøkte å hente i sommerens overgangsvindu.

HTML EMBED

Arsenal er også ute etter en Fiorentina-spiller, skal vi tro engelsk presse. Midtbane-spiller Riccardo Montolivo skal nemlig stå høyt i kurs hos Arsene Wenger, men det ser ut som Arsenal må se langt etter en avtale. Montolivos agent bekrefter at spilleren ønsker å forlenge kontrakten med Fiorentina.

Blackpool-manager Ian Holloway skal rett opp i Premier League igjen. Derfor ønsker de nå å forstekre stallen med QPR-angriper Rob Hulse, som for tiden er ute med en kneskade. Hulse ble ikke registrert i QPRs 25-mannstropp, og kan derfor ikke spille i Premier League før neste registrering.

Stoke-forsvarer Danny Pugh skal være tilbudt å gå på lån til Leeds, etter at også han ble utelatt fra 25-mannstroppen som er registrert for Premier League-spill.

Chelsea, Manchester United og Manchester City har alle vært linket til Santos-spiss Neymar. Nå skal spissen nærme seg Barcelona, ifølge spansk presse.

Og til slutt:

Newcastle-sjef Alan Pardew skal være interessert i Basel-ving Xherdan Shaqiri.

Få de siste ryktene direkte til din mobil. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig).

Kilder: BBC, Sportinglife, talkSPORT, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!