RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Tottenham må grave dypt for å sikre seg spissjuvel.

Leandro Damiao er mannen som fikk beskjed om at han ikke var god nok, men som vel viste seg å være det likevel. Den brasilianske spissen har i hvert fall vært offer for hyppige spekulasjoner i den engelske pressen og det har lenge blitt hevdet at Tottenham-manager Harry Redknapp har lyst til å hente 22-åringen til White Hart Lane. Mange tror det skjer i januar.

Måljegeren blir imidlertid ingen billig man. Damiao skal nemlig ha en utkjøpsklausul i kontrakten på 50 millioner euro. Londonklubben behøver nok ikke å legge slike penger på bordet for å sikre signaturen, men spillerens klubb, Internacional, har nok ingen planer om å slippe 22-åringen på billigsalg. Barcelona skal også være ute etter å sikre seg brassespissen.

Tottenham skal også være på jakt etter den peruanske backen Horacio Benincasa.

Arsenal har også en drøm om å bruke mer penger og londonklubbe skal angivelig kjempe en bitter kamp med italienske Fiorentina om å sikre seg unggutten Ousmane Drame. Midtbanemannen holder for tiden til i Padova, men er nok ikke motvillig om det skulle komme et tilbud om å flytte til London. Drame er født i 1992 og er franskmann av nasjonalitet.

Gunners-manager Arsène Wenger har også nektet å utelukke at han ønsker å beholde Yossi Benayoun etter at låneoppholdet til israeleren er over. Hva Wenger mener med dette har selv gudene problemer med å tyde, men legger man godviljen til, så kan det vel tolkes i den retning at franskmannen ikke er ukjent med å beholde Benayoun, om han gjør sine saker bra.

På tampen av overgangsvinduet ble Mikel Arteta klar for Arsenal. Nå ryktes det at Marouane Fellaini kan forlate Everton og gjøre som Arteta, signere for Arsenal.

Et helt annet sted i den engelske hovedstaden finner vi en annen franskmann, Florent Malouda. Vingen ble linket bort fra Chelsea i sommer, men noen overgang ble det aldri noe av. Ryktemakerne har imidlertid bestemt seg for at Malouda ikke skal få fred med det første. Denne gangen skal det være Bayern München som er interessert i å hente spilleren.

Fernando Torres er en morsom mann å omtale og alle som noen gang har sparket ball har visst noe å si om spanjolen. Denne gangen er det tidligere Chelsea-bauta Frank Leboeuf som uttaler seg. Den tidligere midtstopperen mener å vite at spissen som kostet Chelsea 50 millioner pund, ikke er den stjernen som eier Roman Abramovitsj trodde han skulle være.

Nykommer Juan Manuel Mata tror imidlertid at dette kommer til å bli Torres' store sesong i blått. Selv om det har vært lenge mellom målene for spanjolen i det siste.

Sagaen om Blackburn-manager Steve Kean ruller videre. Fansen er sinte og vil ha managerens hode på et fat. Kean konterer med å si at han nekter å slutte.

Ved å ta en kjapp tur innom Birmingham, finner vi ut at Gabriel Agbonlahor ikke var noen fan av tidligere manager Gérard Houllier. Spissen sier at om franskmannen hadde blitt på Villa Park, så hadde han trolig reist til en ny klubb. Den godeste Agbonlahor beskylder også Houllier og hans assistent Gary McAllister for å ha ødelagt hans sjanser for landslagsspill.

Til slutt noen ord fra rikingen Samuel Eto'o. Spissen forteller at han var nær ved å signere for Manchester City i 2009, men valgte til slutt Inter. Det er flott det, Samuel. Den kamerunske måljegeren spiller som kjent nå for den russiske klubben Anzhi Makhachkala, der han angivelig skal tjene så bra at det blir både salt i maten og smør på skiva - hver eneste dag!

Ute etter de siste ryktene fra Premier League? Få Nettavisens ryktebørs på sms: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig).

Kilder: BBC, Sportinglife, Metro, Daily Mirror, Daily Telegraph, talkSPORT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere