RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea og Manchester United kjemper om denne angrepsspilleren.

Helgen nærmer seg med stormskritt, og hva passer vel bedre enn å gå gjennom dagens Premier League-rykter? Her er overgangsryktene vi fant fredag:

Tidligere England-kaptein David Beckham ryktes å være på nippet til å signere for Paris Saint-Germain. Mannen med det fantastiske høyrebeinet skal være tilbudt en kontrakt på 18 måneder, noe som sikkert frister for 36 år gamle Beckham. Klubber som Tottenham og QPR skal også være interesserte i LA Galaxy-spilleren. (Kilde: Daily Mail).

Carlos Tevez rapporteres å nærme seg en avtale med AC Milan. Manchester City hevder på sin side at ingenting er klart, og at klubben nekter å slippe argentineren før de får en god slump med penger for ham. (Kilde: Evening Standard).

Samtidig ryktes det at Milans Serie A-rivaler Roma snuser på Citys Pablo Zabaleta. (Kilde: Daily Mirror).

Arsenals franske forsvarsspiller Sebastien Squillaci skal være i kikkerten til spanske Espanyol, men klubben skal visstnok ikke være interessert i å betale fire millioner pund, som Arsenal krever for å selge ham. (Kilde: talkSPORT).

Det er overraskende få Tottenham-rykter om dagen, med tanke på at det er Harry Redknapp som styrer skuta. Men noen rykter klarer man likevel å hoste opp. Nå skal londonklubben være interessert i Wycombe Wanderers 15 år gamle spiss Jordan Ibe. Manchester United og Liverpool skal også være interesserte i den talentfulle unggutten, men Tottenham håper å skremme de vekk med et bud på en halv million pund. (Kilde: The Sun).

Chelsea og Manchester United rapporteres å være i kamp om Sporting Lisboas Ricky van Wolfswinkel. Trolig må de engelske storklubbene ut med omkring 11 millioner pund for å sikre seg spissen. (Kilde: Metro).

Blackburn ryktes å ha vunnet drakampen om 17 år gamle Tim Payne. Unggutten er regnet som New Zealands største talent på mange år, og skal ha vært i søkelyset til et dusin Premier League-klubber. Han forventes å skrive under for Blackburn neste uke. (Kilde: Lancashire Telegraph).

(Ryktene fortsetter under bildet)

Manchester City går med et dundrende underskudd, men er likevel på jakt etter nye spillere. Nå er det Valencias midtbanespiller Mehmet Topal som er på ønskelisten til Roberto Mancini. City har ifølge agenten hans brukt flere måneder på å kartlegge 25-åringen. (Kilde: Manchester Evening News).

West Bromwich, Arsenal og Bolton er i kamp om New York Red Bulls forsvarsspiller Tim Ream. Jan Gunnar Sollis lagkamerat ser riktignok ut til å havne hos Roy Hodgson og West Bromwich, etter at han har avtalt å trene med klubben neste uke. (Kilde: Metro).

Arsenal gir seg ikke med det. Nå planlegger de å by på Marseilles forsvarsspiller Nicolas N'Koulou, etter at 21-åringen har imponert Arsene Wenger i Champions League denne sesongen.

Og til slutt:

Fulham og Martin Jol har kun vunnet to av de siste ti kampene, og jakter forsterkninger. Ifølge engelske aviser er de nå på jakt etter Vitesse Arnhems ivorianer Wilfred Bony. (Kilde: Inside Futbol).

God helg!

Har du en date, forelesning, jobb eller et viktig møte? Slapp av, du trenger ikke å gå glipp av Nettavisens rykter av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere