RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Frank Lampard skal være ønsket av en engelsk toppklubb.

Vi begynner like godt med dagens saftigste, og minst troverdige, rykte:

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson planlegger et bud på Chelseas Frank Lampard i januar. United jakter midtbanespillere, og Lampard skal heller ikke være avvisende til en overgang til rødtrøyene. Ferguson har alltid vært imponert av Lampard, og nå kan Chelseas nummer 8 være løsningen på Uniteds midtbaneproblemer.
Kilde: Daily Mail

Tottenham-sjef Harry Redknapp er like glad i overgangsvinduer som damer er i sko, og nå planlegger Harry et dobbeltbud på Blackburns Christopher Samba og Junior Hoilett i januar. Prisen for de to Blackburn-spillerne skal ligge på omkring 12 millioner pund. Samtidig skal Vedran Corluka være på vei ut av portene på White Hart Lane.
Kilde: Daily Mirror

Tottenham, Liverpool og Sunderland har alle fått beskjed om at Wigans Victor Moses er tilgjengelig for en overgang. Agenten hans har avslørt at kontraktsforhandlingene med Wigen har strandet.
Kilde: Metro

Tottenham skal også være ute etter å signere Santos´ midtbanespiller Ganso, som er verdsatt til 15 millioner pund. Brasilianeren skal være lysten på en overgang til engelsk fotball.
Kilde: Daily Telegraph

Mame Biram Diouf kan bli Wigan-spiller. Den tidligere Molde-angriperen sliter med spilletid for Manchester United, og nå kan en låneavtale til Wigan bli løsningen.
Kilde: Daily Mail

(Ryktene fortsetter under bildet).

Liverpool og Manchester City ruster opp til budkrig om Birminghams 17 år gamle Nathan Redmond. Angrepsspilleren er sett på som ett av de største talentene på balløya.
Kilde: Daily Express

Queens Park Rangers-manager Neil Warnock har fått fornyet håp om å signere Fulham-spiss Andy Johnson, etter at Blackburns bud er satt på is, på grunn av økonomiske usikkerhetsmomenter. Johnson skal også være ønsket i Skottland.
Kilde: Daily Mail

Arsenal skal ha havnet i drakamp med Everton og 14 andre europeiske klubber om vingen Ahmed Musa. 19-åringen spiller for VVV Venlo, og forlater trolig nederlansk fotball i januar. Da kan Premier League bli neste stopp.
Kilde: Metro

Arsenal er også ute etter å sikre seg Anderlechts angrepsspiller Matias Suarez, for å skaffe flere alternativer på topp. Han er ikke broren til Luis Suarez, så det er sagt.
Kilde: Caught Offside

Owen Coyle har lenge siklet på New York Red Bulls-forsvarer Tim Ream. Siklet har også forloveden til Ream gjort, og paret gifter seg førstkommende helg. Coyle ønsker at Ream skal ha bryllupsreisen i praktfulle (?) Horwich, slik at Bolton kan sikre seg underskriften hans så fort som mulig.
Kilde: Daily Mirror

Og til slutt:

Liverpool vurderer et bud på Celtics unge walisiske høyreback Adam Matthews. Unggutten har imponert på den korte stunden han har vært i Celtic, og flere klubber har fått øynene opp for ham. 19-åringen har spilt fem landskamper for Wales.
Kilde: Footybunker

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere