RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: AFP PHOTO/JOHN THYS
Sist oppdatert:
Er en ny Suarez på vei til Premier League?

En ny Suarez kan være på vei til Premier League. Han er riktignok ikke i slekt med Liverpools mye omtalte Luis Suarez, men argentinske Matias Suarez skal ifølge spillerens agent være i søkelyset til blant annet Manchester United, Arsenal, Liverpool og Manchester City.
(talkSPORT)

Chelsea-spiss Romelu Lukaku forlanger svar på hvorfor han ikke har fått muligheten i flere kamper etter overgangen fra Anderlecht i fjor sommer. Lukaku ønsker nå å gå på lån til byrival Fulham hvor han håper å få spilletid.
(Daily Mail)

Manchester United får konkurranse fra tyske Hamburg og Borussia Dortmund i kampen om signaturen til Basels Granit Xhaka.
(talkSPORT)

Tottenham skal lenge ha vært interessert i å signere Marseilles Loic Remy, men nå må de vente til etter sommerens EM før spissen bestemmer seg for hvor han ønsker å spille i årene som kommer.
(Inside Futbol)

Tottenham og Manchester City kan vente seg hard kamp fra Barcelona i jakten på signaturen til Athletic Bilbaos spiss Fernando Llorente.
(talkSPORT)

Barcelona skal være interessert i Chelseas David Luiz. Spilleren skal også ha innrømmet at han er klar over interessen fra den spanske storklubben.
(The Sun)

Harry Redknapp er som kjent for mange den store favoritten til å ta over den jobben som landslagssjef for England. Men nå frykter FA at Tottenham-manageren har fått kalde føtter, og de kan dermed bli tvunget til å gi vikar Stuart Pearce en lenger kontrakt.
(Daily Mirror)

AC Milan ønsker å selge Alexandre Pato til sommeren for å få råd til Arsenals toppscorer Robin van Persie. Den italienske storklubben kan få hard konkurranse fra en annen gigant. Barcelona er nemlig overbevist om at de kan få Arsenal-kapteinen til «bare» 25 millioner pund.
(tribalfootball)

Blackpool-ving Thomas Ince skal være en ettertraktet mann. Den tidligere Liverpool-spilleren skal være i søkelyset til en rekke Premier League-klubber, deriblant Everton, Fulham, Wigan og Bolton.
(tribalfootball)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere