Fredagens Premier League-rykter

United har lagt inn bud på denne fyren.

23.03.12 10:08

Barcelona vil styrke forsvaret og planlegger et bud på 35 millioner pund på Chelsea-stopper David Luiz.
(Daily Mail)

Også Manchester United vil tette igjen litt bakover, men sikter ikke like høyt som Barcelona. Crystal Palace-forsvarer Nathaniel Clyne (20) er kontraktsløs til sommeren, og står på handlelista til Sir Alex Ferguson.
(Metro)

Samtidig har de røde djevlene lagt inn et nytt bud på Benficas midtbanespiller Nicolas Gaitan (24). Budet er på rundt 20 millioner pund, ifølge kilder i Portugal.
(Talk Sport)

Arsenal er på utkikk etter forsterkinger fremover på banen, og har med interesse lagt merke til at Edin Dzeko ikke får veldig mye spilletid i Manchester City. Kanskje City vil selge?
(Caught Offside)

Raheem Sterling (17) er muligens en litt utålmodig herremann. Han synes han får for få sjanser til å vise seg fram på Liverpools førstelag, og vurderer å bryte med klubben. Moren til kantspillerne ønsker å få gutten til hjembyen London, der Tottenham foreløpig sitter i ro og bivåner utviklingen.
(Daily Mirror)

Newcastle-manager Alan Pardew håper å hente PSV Eindhovens 23 år gamle venstreback Erik Pieters, og Twentes midtstopper Douglas (24).
(Daily Mail)

Alberto Aquilani er endelig klar til å skjære over navlestrengen som knytter ham til Liverpool og bli Milan-spiller fullt og helt.
(Daily Mail)

Paris St. Germain-kaptein Mamadou Sakho ber den franske hovedstadsklubben hente Didier Drogba fra Chelsea.
(Inside Futbol)

Villareal kommer til å selge spissen Giuseppe Rossi (25) i sommer, og har forhørt seg med Manchester United, Liverpool og Tottenham om de kanskje kunne være interesserte.
(Goal)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.