*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

To av disse gutta skal være ønsket av Arsenal.

13.04.12 09:35

Belgiske Eden Hazard er en av de mest omtalte spillerne i denne ryktespalten og også fredag står den ettertraktede spilleren i fokus. Manchester United har tidligere blitt koblet til Hazard og blir det nå på ny. 21-åringen skal stå på toppen av ønskelisten til Sir Alex Ferguson i sommer, men skotten må nok belage seg på kamp fra både Arsenal, Tottenham og Manchester City.

Arsenal har for øvrig et par andre fugler i kikkerten, skal man tro ryktemakerne. Manager Arsène Wenger skal ha et godt øye til Ajax-duoen Jan Vertonghen og Christian Eriksen. Både 24-åringen og 20-åringen er spillere med mange beundrere og blir trolig ikke billig. Som vanlig meldes det imidlertid at Wenger skal ha store summer til disposisjon i sommer.

Den franske «professoren» skal også ha midtstopper Adil Rami fra Valencia på ønskelisten. Her skal også AC Milan være på banen. «The Gunners jakter også Fulhams Clint Dempsey.

Det som skjer i West Bromwich Albion er kanskje ikke like glamorøst, men like spennende. Klubben ønsker nå å selge stjernen Peter Odemwingie for å finansiere Andy Johnson.

Flere av Fulhams spillere er ønsket av andre klubber, men manager Martin Jol har ikke bare tenkt å selge i sommer. Jol skal angivelig være hypp på å hente Burak Yilmaz fra Trabzonspor.

Mange hadde nok gledet seg til å se Adel Taarabt i aksjon for QPR i Premier League denne sesongen, men de har nok blitt skuffet. Nå vil Wolfsburg legge rundt 8 millioner pund på bordet for å sikre seg marokkaneren. Taarabt herjet i The Championship forrige sesong og scoret 19 ligamål, så langt har den tidligere Spurs-mannen kun én fulltreffer i toppdivisjonen.

Milos Krasic er også en mann som får mye spalteplass og flere klubber på balløya er ute etter angrepsspilleren som tjener til livets brød i Juventus. Tottenham og Chelsea har begge blitt koblet til serberen, og så sent som i januar skal Krasic ha takket nei til en overgang. Nå skal imidlertid tyrkiske Fenerbahce være på banen med 10 millioner pund for å kuppe spilleren.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal for øvrig åpne lommeboken igjen. Så fort en ny manager er på plass hos de blå vil vedkommende få velge spillere fra en liste russeren har satt opp.

Kanskje kan et salg av Fernando Torres finansiere slike kjøp. Juventus skal angivelig være ute etter spanjolen. Italienerne ønsker også å hente Manchester Uniteds Nemanja Vidic.

Gaël Givet er lei tilværelsen i Blackburn og ønsker seg bort. 30-åringen har blitt frosset ut av manager Steve Kean og var sist på banen da Blackburn ble knust med 7-1 av Arsenal.

Danny Simpson har fortsatt ikke kommet til enighet med Newcastle om noen ny kontrakt, men den tidligere Manchester United-mannen sier ha ønsker å bli værende i Tyneside-klubben.

Torsdag takket Damian Comolli for seg i Liverpool og jakten på en erstatter skal allerede være i gang. Her kan du lese om at legenden Johan Cruyff nå blir koblet til jobben. Også en annen nederlender, Louis van Gaal, skal være en kandidat. Den tidligere Bayern München-sjefen sier til The Times at han ville vurdert rollen om det kom et tilbud fra Merseyside.

En som kan være på vei bort fra Anfield er Dirk Kuyt. Vingspissen har blitt koblet bort fra klubben og nå skal Feyenoord være villig til å hente Kuyt hjem i en spiller/trener-rolle i klubben.

Ikke stille i Manchester City heller. Manager Roberto Mancini skal være villig til å slippe Adam Johnson til en annen klubb i sommer, mens også Aleksandar Kolarov kan være på vei bort. Inter skal være interessert i sistnevnte.

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, Daily Star, Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.