RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Claudio Villa / Getty / All Over Press
Italiensk landslagsspiss er på vei til Liverpool, brasiliansk landslagsspiss til Chelsea.

Daily Mirror skriver at Liverpool ønsker å kjøpe Fabio Borini (21), som er med i den italienske EM-troppen. Borini, som ennå ikke har vært på banen for Italia i Polen og Ukraina, scoret ti mål på 26 kamper for Roma forrige sesong.

Liverpools ferske manager Brendan Rodgers kjenner Borini fra den gang begge var i Chelsea.

Chelsea skal angivelig være i ferd med å sikre seg Portos brasilianske stjernespiss Hulk for 38 millioner pund. Hulk har ifølge Talksport gitt Paris St. Germain beskjed om at han vil til Chelsea.

Porto kan også komme til å miste James Rodriguez. Han skal være aktuell for Manchester United, også dette ifølge Talksport.

José Mourinho har gitt Real Madrid beskjed om å satse på Luka Modric. Den spanske storklubben vil gi Tottenham 30 millioner pund for den kroatiske playmakeren, melder Daily Mail.

Aston Villa, Norwich, Sunderland og Reading skal alle jobbe for å sikre seg den senegalesiske spissen Ibrahima Balde (23) fra Osasuna, hvis man skal tro The Sun. Etter suksessen til senegaleserne Demba Ba og Papiss Demba Cissé i Newcastle er det kanksje ikke så rart?

Daily Mail har mye interessant om West Ham rett før helgen. Den ivorianske spissen Yannick Sagbo skal være aktuell, og det samme skal Grant Holt i Norwich og Luc Castaignos i Inter.

Joey Bartons framtid i QPR vil bli avgjort i løpet av få dager, skriver Daily Mail. Londonklubbens interne gransking av utvisningen hans mot Manchester City i siste serierunde er straks ferdig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere