*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Aymeric Laporte (her i duell med Barcelonas Luis Suárez) skal stå på ønskelista til blant andre Manchester United.

ETTERTRAKTET: Aymeric Laporte (her i duell med Barcelonas Luis Suárez) skal stå på ønskelista til blant andre Manchester United.

16.10.15 10:46

Chelsea-manager José Mourinho kjemper en innbitt kamp om å opprettholde kontrollen og respekten i garderoben, skriver London Evening Standard. Den svake sesongstarten skal ha fått flere av spillerne til å tvile på manageren.

Newcastle kommer ikke til å erstatte langtidsskadde Tim Krul før i januar, melder Newcastle Chronicle. Nederlenderen er ute med skade hele sesongen.

Manchester City kommer til å rette en forespørsel til klubbens supportere hvor de skal spørre om de ønsker at klubben skifter klubblogo, melder Daily Mail.

Manchester United ser ut til å gå glipp av muligheten til å signere Athletic Bilbao-spiller Aymeric Laporte. Franskmannen skal være klar for å melde overgang til Barcelona neste sommer, fremfor en overgang til United, melder Daily Mirror.

En annen som skal interesse Manchester United er spissen Alexandre Pato. Mundo Deportivo i Spania melder at United og Arsenal følger utviklingen rundt den brasilianske spissen, og ønsker å hente han til Premier League til vinteren. Pato er for tiden utlånt til brasilianske São Paulo fra Corinthians. Også Borussia Dortmund skal være interesserte i «anda».

Arsenal skal også se på muligheten til å hente Real Madrids Jesé Rodríguez til januar. 22-åringen har vært linket til Arsenal før, men den spanske avisen SPORT tror en overgang er mer realistisk nå med tanke på at Jesé sliter med å få spilletid under Real Madrid-trener Rafael Benítez.

Mauricio Pochettino har gjort noe så uvanlig som å studere videoklipp fra tidligere kamper hvor Jürgen Klopp har vært manager. Det noe uvanlige grepet skal gi Tottenham en fordel foran lørdagens Klopp-debut som Liverpool-manager, mot nettopp londonklubben, melder London Evening Standard.

Videre er det dårlig nytt for Liverpool at Real Betis' supertalent Dani Ceballos har skrevet ny kontrakt. Unggutten var linket til Liverpool, men har nå signert en kontrakt til 2020 med Andalucía-klubben.

Både Manchester United og Tottenham skal være interessert i å hente Newcastles Ayoze Perez, melder Newcastle Chronicle.

Watford-spiss Odion Ighalo kommer ikke til å bli solgt i januarvinduet, melder Daily Star. Det er klubbens manager som benekter at spissen kan bli solgt.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=hU_P21f_i4a99DQMieVDqDijL3eYLfGcr_KP4RMPkVTuUprr0o358FJ-JCpNoBvkV5HwIUkrkuxXnGcUfx9SR3nOh3LyAT4n&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.