Fredagens Premier League-rykter

TIL ENGLAND: Adrien Rabiot kobles til Premier League-klubber.

TIL ENGLAND: Adrien Rabiot kobles til Premier League-klubber. Foto: Bevilacqua Giuliano/abaca (Pa Photos)

En rekke stjernespillere kan skifte beite i sommer.

15.03.19 09:44

Vi starter fredagens ryktebørs i Paris, der PSGs midtbanespiller Adrien Rabiot kobles bort. Ifølge The Sun skal Manchester United, Barcelona, Arsenal, Chelsea og Tottenham alle være ute etter den hårfagre stjernespilleren. Kontrakten til Rabiot går ut allerede denne sommeren.

Tottenham er forberedt på at Christian Eriksen vil bli solgt i det kommende overgangsvinduet, melder Daily Mail. Real Madrid nevnes som en av de største interessentene.

Arsenal og Leicester skal begge være ute etter å hente Celtics skotske landslagsback Kieran Tierney, som i sin tid fikk slå gjennom på A-laget under Ronny Deila. 21-åringen er ekte Celtic-gutt og en stor helt blant supporterne, men nå skal de to nevnte klubbene være klare for å by på venstrebacken, melder The Mirror.

Samtidig skal Arsenal ha innledet forhandlinger med Rennes om den 21 år gamle vingen Ismaila Sarr, melder Goal. Arsenal slo ut nettopp Rennes av Europa League denne uken.

Burnley skal være forberedt på å selge sin engelske landslagskeeper Nick Pope denne sommeren, melder The Sun. 26-åringen skal ha en prislapp på ti millioner pund, og Arsenal skal være blant de interesserte klubbene.

Juventus har allerede sikret seg én verdensstjerne i Cristiano Ronaldo, og nå har de fått lyst på mer. Ifølge Tuttosport kommer klubben til å gjøre en enorm innsats for å hente Kylian Mbappe fra PSG i sommer. En ting er i så fall sikkert: Han blir ikke billig.

Newcastle skal ha Lyon-manager Bruno Genesio som favoritt til å bli klubbens nye sjef om Rafael Benitez ikke forlenger kontrakten på St James' Park, hevder L'Equipe.

Real Madrids ferske manager Zinedine Zidane skal ha fått over tre milliarder å bruke på overganger i sommer, og nå skal den tidligere Liverpool-aktuelle Lyon-spilleren Nabil Fekir være svært aktuell, hevder Daily Record. Samtidig hevder AS at Zidane ikke er interessert i å hente Neymar til Bernebeu.

Etter at Real Madrid signerte Eder Militao fra Porto denne uken, har de allerede full kvote av spillere utenfor EU. Det kan tyde på at James Rodriguez ikke kommer tilbake til klubben når det to år lange Bayern-lånet kommer til en slutt i sommer.

Real Madrid skal ha et håp om å tjene inn 150 millioner euro i sommer på spillersalg, og ifølge El Confidencial skal både Rodriguez og Chelsea-utleide Mateo Kovacic være til salgs for 50 millioner euro hver. I tillegg kobles spillere som Gareth Bale og Luka Modric bort.

Med andre ord: Det går mot en spennende sommer også i Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League-rykter

Mest lest på Sport

Annonsebilag