Fredagens Premier League-rykter

KOBLES BORT: Liverpools Sadio Mané.

KOBLES BORT: Liverpools Sadio Mané. Foto: Paul Ellis (AFP)

Det rører seg på overgangsmarkedet.

God langfredag!

Hvis du ikke sitter neddynket i appelsin og kvikklunsj på påskefjellet, er du sikkert klar for å lese det siste fra ryktebørsen. Kanskje du er det uansett. Her er i hvert fall det vi fant av overgangsrapporter denne solrike påskedagen:

Vi starter i Madrid, der Real Madrid skal være i ferd med å ruste opp stallen noe skrekkelig før neste sesong. Spanske Marca hevder nå at storklubben nærmer seg en signering av Chelseas Eden Hazard for nærmere 86 millioner pund.

I tillegg hevder The Mirror at Real Madrid, som ifølge avisen skal ha 430 millioner pund å handle spillere for i sommer, har blinket ut Liverpools Sadio Mané og Manchester Uniteds Paul Pogba som ønskede spillere i det kommende vinduet.

Chelsea, som altså står i fare for å miste sin beste spiller Hazard, skal ifølge AS ha senket priskravet på belgieren og krever ikke 86 millioner pund slik Marca hevder. Årsaken skal ifølge avisen være at de trenger penger og ønsker å hente Lilles Nicolas Pepe som erstatter.

Newcastle frykter å miste manager Rafael Benitez, og skal nå ha tilbudt ham å bruke 50 millioner pund i sommerens overgangsvindu om han velger å bli værende i jobben. Benitez har tidligere klaget over lite spillerom på overgangsmarkedet.

Yannick Carrasco kan være på vei tilbake til europeisk fotball. Den 25 år gamle kantspilleren skal mistrives stort i den kinesiske klubben Dalian Yifang, og er allerede koblet til en rekke store klubber i Europa. Det er ventet at Arsenal og Milan fortsatt er blant de interesserte klubbene dersom Carrasco forsvinner fra Kina til sommeren, skriver NTB.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino får ifølge Daily Mail hele 150 millioner pund å bruke på nye spillere i sommer. Samtidig skriver avisen at Spurs kan komme til å selge Danny Rose og Kieran Trippier i det kommende vinduet.

Og til slutt:

Southampton vurderer å gjøre et fremstøt på Rangers-spiller Scott Arfield, skriver The Mirror.

God påske videre!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.