Fredagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Mohamed Salah har imponert stort de siste årene.

ETTERTRAKTET: Mohamed Salah har imponert stort de siste årene. Foto: Josep Lago (AFP)

Hevder Real Madrid vil prøve seg på Liverpools store stjerne.

Etter noen fantastiske sesonger i Liverpool-trøya kommer det ikke som noen overraskelse at flere andre klubber kunne tenke seg Mohamed Salahs tjenester. Nå melder franske Canal + at Real Madrid håper å signere Liverpools storscorer i sommer. Kanalen hevder at Zinedine Zidane først vil sikre seg Eden Hazard fra Chelsea, før spanjolene vil prøve seg på Salah. Om Real Madrid lykkes er imidlertid en helt annen sak. Salah virker å trives i Liverpool og under manager Jurgen Klopp, og foreløpig er det lite som tyder på at egypteren har noen planer om å bytte klubb i sommer. Liverpool vil heller neppe være interessert i å gi slipp på en av deres beste spillere.

Bayer Leverkusens tyske angriper Julian Brandt skal være ønsket av Tottenham i sommer og har tidligere vært koblet til Liverpool. 23-åringen som til tider har imponert i Bundesligaen skal ha en utkjøpsklausul på 21,5 millioner pund - noe som gjør han ettertraktet i dagens marked, men Sky Sports i Tyskland melder imidlertid at Brandt trolig ikke ønsker å forlate hjemlandet. De hevder at han trolig ønsker å bli værende i Leverkusen, men skulle det bli aktuelt med et klubbskifte vil Borussia Dortmund være mest aktuelt i stedet for de to Champions League-finalistene.

Nettavisen Pluss: 10 spørsmål: Hvor mye kan du om Liverpool?

Manchester United jakter Ajax-stjerne Hakim Ziyech i sommer, melder tyske Bild. De hevder at United sammen med blant andre Bayern München er interessert i å signere marokkaneren som har imponert for den nederlandske seriemesteren de siste sesongene. Det ligger i kortene at Ajax vil selge Ziyech i sommer.

Arsenals midtbanespiller Granit Xhaka skal være ønsket av italienske Inter Milan. Det er Corriere dello Sport som hevder at den sveitsiske landslagsspilleren står høyt oppe på ønskelisten til den italienske storklubben i sommer.

Atletico Madrid-manager Diego Simeone skal være på jakt etter en ny venstreback og spanske AS hevder å vite hvem argentineren ønsker seg aller mest. De skriver nemlig at Atletico Madrid vil forsøke å signere Chelsea-back Marcos Alonso i løpet av det kommende overgangsvinduet.

Nettavisen Pluss: Nettavisens Premier league-quiz

Atletico Madrid-spiller Thomas Partey har blir koblet til klubber som Arsenal, Manchester United og Inter. I forbindelse med ryktene om at Inter skal være interessert, avviser Daniel Jimenez, agenten til Partey, at han har vært i kontakt med italienerne. Han gjør det imidlertid klart at Partey har en utkjøpsklausul på 50 millioner euro, skriver Manchester Evening News.

Salomon Rondon har vært lånt ut fra West Bromwich til Newcastle denne sesongen og nå ønsker spissen å gjøre overgangen permanent, skriver Newcastle Chronicle. Rondon kan imidlertid fort være avhengig av at Rafael Benitez blir værende i klubben dersom han skal få ønsket sitt oppfylt. Benitez skal nemlig ønske å ha med seg Rondon videre dersom han fortsetter som Newcastle-manager.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.