*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

 

NAVN: Erling Braut Haalands navn er nok på blokka til de fleste store europeiske klubber om dagen. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Erling Braut Haaland til Manchester, men ikke til United?

Vi starter dagens ryktespalte med Nemanja Matic, som skal være ønsket av Inter, skriver The Sun. Der vil han i så fall bli gjenforent med sin tidligere Chelsea-trener Antonio Conte, såvel som sine tidligere United-lagkamerater Romelu Lukaku og Alexis Sánchez.

Hvis det skulle bli en realitet, vil United være enda mer svekket på midten av banen. Derfor er det ikke så rart at klubben ønsker seg Ivan Rakitic fra Barcelona. Problemet er bare at kroaten skal ha uteluket en overgang til Manchester av familiære årsaker, skriver Daily Mail.

Én som kanskje ikke blir like avskrekket av Manchester-været, er Bryne-gutt Erling Braut Haaland. The Sun mener å vite at spisskometen er på ønskelista til Pep Guardiola og Manchester City.

Tilbake til den røde delen av Manchester, hvor de også ønsker seg en ny angriper. Moussa Dembele skal være blant kandidatene, og Football Insider skriver at spissen ønsker seg et nytt forsøk i engelsk fotball - etter oppholdet i Fulham. Den nåværende Lyon-spissen skal også være ønsket av Everton.

På søndag er etter alle solemerker David de Gea utilgjengelig i storkampen mot Liverpool grunnet skade. Nylig signerte spanjolen ny langtidskontrakt med United, men i perioden opp mot signeringen skal klubben ha forhørt seg om Juventus-målvakt Wojciech Sczzesny, melder Goal.

Det siste fra Manchester er at United er blant klubbene som har forhørt seg om Denis Zakaria. Borussia Monchengladbach-spilleren skal også være ønsket av Tottenham, melder Bild.

Wolverhampton skal ha gjort et fremstøt på AC Milans Franck Kessie, i et forsøk på å sikre seg midtbanespilleren i januar, skriver La Gazzette dello Sport.

Vi avslutter med litt Liverpool-stoff. Football Insider mener å vite at Liverpool er villige til å selge Adam Lallana etter nåværende sesong, hvis spilleren enda ikke har spilt seg til en mer fremtredende rolle i troppen.

Liverpool skal også være i førersetet om signaturen til Ben Chrisene - Exeters 15 år gamle stortalent. Chelsea er også med i kampen, skriver The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag