*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

KOBLES TIL CHELSEA: Wilfried Zaha.

KOBLES TIL CHELSEA: Wilfried Zaha. Her i duell med Paul Pogba. Foto: Lindsey Parnaby (AFP)

Storklubbene jakter forsterkninger.

06.12.19 08:10

Vi begynner dagens ryktespalte i London, der Chelsea kobles til nye spillere. Nå skriver The Independent at Chelsea håper å kjøpe Wilfried Zaha fra Crystal Palace neste sommer.

Samtidig skriver The Sun at Olivier Giroud trolig blir værende som Chelsea-spiller også etter januarvinduet. Det henger sammen med at de klubbene som er interessert i franskmannen heller foretrekker å vente til sommeren med å gjøre et fremstøt, da kan de hente spissen gratis når kontrakten hans går ut.

LES OGSÅ: Toppløs-modeller, TV-stjerner og bloggere: Her er United-profilenes kjærester (+)

Manchester United skal fortsatt ha et stort håp om å signere Tottenhams Christian Eriksen i januar, skriver The Mirror. Dansken har ikke signert ny kontrakt med Spurs og blir trolig solgt i det kommende vinduet for at Spurs skal få noe igjen for ham. Nå er 27-åringen også henvist til benken av José Mourinho.

Jadon Sancho kobles til flere engelske klubber, men nå hevder The Telegraph at Borussia Dortmund har bestemt seg for å holde fast på 19-åringen ut sesongen.

Agenten til Barcelona-spiller Ousmane Dembele skal nylig ha møtt direktørene til både Chelsea og Manchester City, melder El Desmarque. Dermed kan det gå mot en stor overgangssaga rundt stortalentet også i januar.

LES OGSÅ: Dette United-bildet vekker oppsikt: - Har ført til spekulasjoner

Leicester skal ha startet forhandlinger med manager Brendan Rodgers for å få ham til å droppe interessen fra Arsenal, hevder The Telegraph. Rodgers har virkelig fått sving på sakene i Leicester, men Arsenal jakter som kjent ny manager.

Tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino er også koblet til Arsenal-jobben. Nå hevder tyske Bild at han samtidig ikke lenger er aktuell for jobben som ny Bayern Munchen-manager.

LES OGSÅ: Forbauset over nordmenn: - Hvis jeg var Ødegaard, da hadde jeg vært irritert

Mange manager-rykter om dagen: Nå skriver ESPN at tidligere Juventus-manager Massimiliano Allegri ikke kommer til å returnere til manageryrket før sommeren, men at han er i full gang med engelsktimer. Allegri kobles stadig til ledige jobber i Premier League.

Den anerkjente avisen The Times hevder Ole Gunnar Solskjær er svært populær i Manchester Uniteds spillergruppe. Før kampen mot Tottenham skal dette ha blitt kommunisert til Uniteds ledelse. The Times (krever abonnement) skriver fredag at United-spillerne før onsdagens seier mot Tottenham ga beskjed til klubbens øverste ledelse om at de ikke måtte finne på å kaste ut nordmannen fra sjefsstolen på Old Trafford. Les mer her.

Har du fått med deg Nettavisens podkast «Silly Season»? Der går vi gjennom de heteste overgangsryktene hver uke og bedømmer troverdigheten.

Annonsebilag