*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Arséne Wenger jakter erstatter for Robin van Persie.

20.07.12 09:10

Det nærmer seg helg, her er overgangsryktene vi fant fredag.

Real Madrid-president Florentino Perez har avslørt at han ikke kommer til å imøtekomme Tottenhams krav om 35 millioner pund for Luka Modric. Real Madrid kan strekke seg til 27 millioner pund, men der stopper det, skal vi tro Daily Mirror.

Samtidig er Tottenham ute etter den spanske midtbanespilleren Santi Cazorla, som er tenkt som en Modric-erstatter om kroaten forlater White Hart Lane.

Tottenham skal også være i forhandlinger med Lyon om keeper Hugo Lloris. Den franske landslagsmålvakten er verdsatt til 16 millioner pund, og det er ikke Tottenham interessert i å betale, skal vi tro Daily Mirror.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal nå ha bestemt seg for å bruke OL til å speide på Brasil-spiller Ganso. Midtbanespilleren vil trolig bli en viktig brikke i Brasils jakt på OL-gull, og 22-åringen har lenge vært på blokka til Arsenal, hevder The Mirror.

Torsdag kom det rykter om at Manchester United leder kampen om å få Robin van Persie til klubben, men det skal være uaktuelt for Arséne Wenger å selge ham til Alex Ferguson, hevder The Sun.

Hvis van Persie forlater klubben i sommer, skal Fernando Llorente være øverst på ønskelisten som erstatter.

AC Milan skal nå ønsker seg van Persie som erstatter for Zlatan Ibrahimovic, melder Talksport.

Chelsea har allerede signert Eden Hazard, nå er de ute etter broren Thorgan Hazard, melder The Mirror. 19-åringen er også sett på som et stort talent.

Londonklubben er også hevdet å være ute etter Porto-spiller Alvaro Pereira, men agenten uttalte nylig at de ikke har hørt noe fra Chelsea.

Liverpool innrømmet torsdag at Fulham-spiller Clint Dempsey og Swansea-spiller Joe Allan er ønsket av klubben. Nå skal også Barcelona-spiller Ibrahim Afellay være ønsket på Anfield. Barcelona krever seks millioner pund for nederlenderen.

Og til slutt:

Atletico Madrid-spiller Adrian Lopez skal være ønsket av flere Premier League-klubber, deriblant Tottenham og Newcastle.

Ha en fin dag!

Spent på hva som skjer i din favorittklubb i sommer? Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.