*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All over Press

Han kan bli løsningen på Liverpools spisskrise.

12.10.12 18:22

Flere var kritiske til at Liverpool lot Andy Carroll dra på lån til West Ham i sommer, grunnen er at klubben uten Carroll kun hadde to seniorspisser igjen i troppen.

Torsdag kom beskjeden om at Fabio Borini har pådratt seg et brudd i en tå. Det betyr at Luis Suarez nå er den eneste tilgjengelie seniorspissen i klubben.

Men redningen kan være på vei. Ifølge talkSport skal Brendan Rodgers prøve å hente tyrkiske Burak Yilmaz til klubben. 27-åringen spiller for øyeblikket for Galatasaray, og skal også være på ønskelisten til å både West Ham og Tottenham.

Sjefen over Major League Soccer, sier Frank Lampard er velkommen til ligaen om han ønsker å følge David Beckhams fotspor, skriver Daily Mirror.

Håvard Nordtveits Borussia Monchengladbach kan komme til å miste nok et stortalent. Denne gangen er det Tottenham som vil forsøke å hente en unggutt fra den tyske Bundesliga-klubben. 21 år gamle Patrick Herrmann skal ha en prislapp på cirka 70 millioner kroner, og skal altså være jakten av Spurs, samt Inter Milan, melder The Sun.

Barnsleys John Stones blir ifølge The Sun fulgt tett av Everton, Chelsea og Manchester City.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Tony Marshall / Pa Photos

Manchester Uniteds Tom Cleverley imponerte mange med sin scoring mot Newcastle forrige helg. 23-åringen skal i tillegg til å score et flott mål, også ha imponert sir Alex Ferguson, noe som skal ha ført til at United nå vil doble lønningene hans. Det skriver Daily Mirror.

Liverpools Suso skal ifølge Liverpool Echo ha sagt at han snart vil skrive en ny avtale med klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.