*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Odd Andersen / AFP / NTB scanpix

Chelsea vil ha Frank Lampard-erstatter, mens Liverpool vil ha spiss.

02.11.12 08:53

Frank Lampard begynner å dra på årene og Chelsea ønsker seg nå en spiller som kan gå inn og fylle midtbanemannens rolle. Brassen Paulinho skal etter sigende være kapabel til nettopp dette, og han har flere ganger blitt koblet med de blå. Nå ser det imidlertid ut til at Chelsea møter motstand. Spillerens klubb, Corintihans, ønsker nemlig ikke å selge 24-åringen.

Da smiler nok denne fredagen mer til Tottenhams André Villas-Boas. Portugiseren var strålende fornøyd med å finne belgiske Jan Vertonghen i Spurs-stallen da han ankom klubben i sommer, og nå ønsker manageren å hente enda en fra talentlandet. Denne gang er det snakk om 23 år gamle Toby Alderweireld. Han spiller for Ajax og vil koste rundt 8 millioner pund.

Kolo Touré er ikke akkurat inne i Manchester City-varmen, og begynner å kjenne kulden på kroppen. Touré sier derfor at han gjerne vil spille i Frankrike.

Troverdige The Guardian skriver for øvrig at Roberto Mancini skal ha vært i samtaler med Monaco sist sesong. Mancini skal angivelig ha vært interessert i en jobb i den franske klubben. Monaco er i dag ledet av Claudio Ranieri, mens norske Tor Kristian Karlsen sitter i ledelsen. Kanskje var det nordmannen som ville lokke City-sjefen til flotte Monaco?

Liverpool + Theo Walcott = sant? Om manager Brendan Rodgers får det som han vil kan dette regnestykket gå opp. Nordiren følger nøye med på situasjonen til den raske spissvingen, men Arsenal-manager Arsène Wenger uttalte også nylig at han vil ha en ny kontrakt for Walcott på plass før jul. Rodgers skal ha bedt sitt styre om å hoste opp 8 millioner pund i januar.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AP/Scanpix

West Ham har gjort et godt comeback i Premier League, og nå ønsker Sam Allardyce å sikre flere gode prestasjoner. Andrej Kramaric fra Dinamo Zagreb kan kanskje sikre videre suksess.

Den samme klubben, West Ham, altså, skal også være ute etter Chelsea-keeper Thibaut Courtois. Han er for tiden utlånt til spanske Atlético Madrid.

Det har vært småstille fra Kenny Dalglish siden han tok sin kongekrone og forlot managerjobben i Liverpool, men den muntre skotten gir i ny og ne lyd fra seg. Talksport skriver fredag at Dalglish nå innrømmer at ideen med å bruke T-skjorter for å støtte Luis Suarez i rasismesaken sist sesong ikke var hans idé. Det var spillerne selv som tok dette initiativet.

Sunderland, Aston Villa og Fulham skal alle være interessert i å hente Norwichs 30 år gamle midtbanemann Wes Hoolahan. Han har ikke fått noe nytt tilbud i Norwich enn så lenge.

Den myteomspunnede kulthelten Clint Hill, med en fortid i blant annet Tranmere, skal være på vei bort fra Queens Park Rangers. Leeds i The Championship kan bli neste stopp for ham.

Real Betis ønsker for øvrig å låne inn Esteban «Piraten» Granero fra QPR. Det kan kanskje tyde på at spanjolen ikke helt har funnet seg til rette i bunnklubben.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP/Scanpix

Arsenal nå. Londonklubben og dens boblejakkekledte manager Arsène Wenger legger gjerne 1,5 millioner pund på bordet for 16 år gamle Ante Roguljic fra NK Adriatic Split.

Og til slutt tar vi med at Newcastle håper å gjøre et lite kupp i januar. Klubben skal være villig til å betale 4 millioner pund for midtbanemannen Moussa Sissoko fra Toulouse. Kontrakten til spilleren går ut etter den inneværende sesongen, og slik sett kan den franske klubben være fristet til å selge omtrent samtidig med at juletreet kastes ut.

God helg!

Kilder: BBC, Sportlinglife, Daily Mail, The Sun, The Guardian, talkSport, Metro, The Mirror.

På jobb, skole eller nyter du en fridag? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.