RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Patrice Evra vet hvor Mario Balotelli vil.

Patrice Evra og Mario Balotelli er gode venner. Nå sier førstnevnte at italieneren ønsker å forlate Manchester City og returnere til Italia. Begge Milano-klubbene skal være interessert, og Milan skal være villig til å selge Robinho for å finansiere kjøpet.
(Daily Mirror)

Chelsea, Manchester City og Real Madrid er alle interessert i Radamel Falcao. David Luiz ser gjerne at colombianeren velger Stamford Bridge som sitt nye hjemsted fra januar av.
(Metro)

Det er nok imidlertid større sjanser for at den brasilianske venstrebacken Wallace blir Chelsea-spiller. 18-åringen blir trolig klar for klubben neste uke. Chelsea må ut med 4,5 millioner for Fluminense-spilleren.
(Daily Mail)

David Moyes var en av de som fulgte nøye med da Vegard Forren var i aksjon for Norge mot Ungarn onsdag. Fulham er imidlertid favoritter til å hente Molde-spilleren, hevder Daily Mail.
(Daily mail)

Torsdag går fristen for såkalte nødlån ut, og Sheffield Wednesday håper klubben kan sikre seg Sunderlands Connor Wickham før fristen går ut.
(Sunderland Echo)

Stewart Downing har fått beskjed av Liverpool om at han kan forlate klubben i januar. Merseyside-klubben skal være villig til å la kantspilleren gå for langt mindre enn de 20 millionene pund han ble kjøpt for fra Aston Villa.
(Daily Mirror)

Liverpools 18 år gamle talent Adam Morgan håper han kan gjøre slik at Brendan Rodgers slipper å bruke store summer på å forsterke angrepet i januar. Han innrømmer imidlertid at supporteren i ham gjerne ser at klubben bruker penger i det kommende overgangsvinduet.
(Liverpool Echo)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere