RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: / AP Photo/ Cesar Manso/ Salvatore Laporta
Sist oppdatert:
Engelsk toppklubb vil gjøre disse til verdens beste spisspar.

Det nærmer seg helg – her er overgangsryktene vi fant fredag morgen:

Chelsea har ny giv og ny manager, og nå skal Chelsea-eier Roman Abramovitsj være i gang med å få inn flere nye ansikter på Stamford Bridge. Russeren skal være i ferd med å sprenge lommeboken med bud på Atletico Madrid-spiss Radamel Falcao, Porto-ving James Rodriguez og Napolis Edinson Cavani.

Cavani og Falcao på topp? Hei, Manchester.

Samtidig skal Tottenham ha fått avslått et bud på Romas Miralem Pjanic. Det er ifølge ryktene Tottenhams andre avslåtte bud.

På den andre siden av London skal Arsenal lede kappløpet om Schalke-spiss Klaas Jan Huntelaar, som fyller 29 år i januar.

Everton-manager David Moyes' besøk på Aker Stadion har heller ikke gått upåaktet hen i de engelske avisene. De skriver at Moyes og hans assistenter var på besøk for å foreta en endelig evaluering av Molde-stopper Vegard Forren. Blir det bud, kommer det nok snart.

Samtidig skal Everton ha fått avslått et bud på Real Madrid-ving Denis Cherytsjev. 21-åringen har lenge vært sett på som et stort talent, men får ikke spilletid av José Mourinho.

Aston Villa skal være på jakt etter Massadio Haidara. Nancys venstreback skal også være ønsket av Fiorentina.

Tottenham-keeper Brad Friedel kan være på vei tilbake til Blackburn. Henning Berg skal være ute etter å hente keeperen tilbake til Ewood Park, siden Hugo Lloris virker å ha overtatt førstelagsplassen på White Hart Lane.

Tottenham skal også være ute etter den høyt aktede unggutten Tom Ince, sønn av Paul. 20-åringen har herjet for Blackpool denne sesongen, og er blant balløyas største talenter. Tottenham må trolig ut med rundt 10 millioner pund for angrepsspilleren.

Manchester City er i ferd med å klargjøre et januarbud på Crystal Palace-ving Wilfried Zaha. De lyseblå skal være villige til å legge 15 millioner pund på bordet for å sikre seg en av Championships beste spillere denne sesongen.

Og til slutt:

Liverpool og manager Brendan Rodgers er ute etter Villarreal-spiss Giuseppe Rossi. 25-åringen mistrives i spansk førstedivisjon.

Ha en fin dag!

Kilder: Sportlinglife, Daily Mail, The Sun, The Guardian,BBC, talkSport, Metro, The Mirror.

På jobb, skole eller nyter du en fridag? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere