*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Nick Potts / Pa Photos

Chelsea vet hvem de vil ha til å erstatte Fernando Torres.

30.11.12 15:13

Fernando Torres kostet Chelsea småpene 50 millioner pund da han ble hentet fra Liverpool. Tiden i den blå londonklubben har imidlertid vært tøff for spanjolen og han har ikke blitt den samme suksessen han var for de røde. Mange hadde nok trodd at Rafa Benitez' inntog i Chelsea ville hjelpe, men enn så lenge sliter Torres med å fyre på alle sylindre.

Fredag skriver Dail Mail at eier Roman Abramovitsj begynner å bli lei. Avisen hevder Torres nå har én måned på seg til å bevise at han fortsatt duger.

Om Torres ikke skulle få det til har Chelsea flere potensielle erstattere på ønskelisten. André Schürrle fra Bayer Leverkusen skal stå høyt oppe. Det samme skal brassen Taison gjøre. Han spiller til daglig for den ukrainske klubben Metalist, og vartet blant annet opp med et flott mål mot Rosenborg nylig. Spissen er nå 24 år gammel og har scoret jevnt for Metalist.

Torsdag sto det å lese at Chelsea også ville ha brassen Bernard fra Atletico Mineiro. Spillerens agent hevder imidlertid fredag at dette er tull og fanteri.

Liverpool har en aldri så liten juvel i Raheem Sterling. Vingen kan skrive under sin første proffkontrakt tidlig i desember, men enn så lenge har ikke unggutten bestemt seg om han vil det med Liverpool. Både Chelsea og Manchester City skal nemlig lure i bakgrunnen. Liverpool har likevel stor tro på at Sterling vil ta til fornuft. Partene har flere ganger møttes for å diskutere kontrakten.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix/Reuters

Liverpool skal for øvrig også være blant klubbene som jakter Feyenoord-forsvarer Stefan de Vrij. Chelsea har også blitt koblet til spilleren, skriver The Guardian.

West Ham nå. Klubben vil gjerne hente Ajax-spiller Miralem Sulejmani til klubben. Londonklubben jaktet også spissen i sommer, men fikk ikke napp den gang.

En annen som jakter spillere er QPR-boss Harry Redknapp. Ringreven vil ha Loic Remy fra Marseille, men Remy selv vil helst spille for en Champions League-klubb.

Redknapp er også lysten på sin gamle elev, Joe Cole. Han tjener for tiden gode penger i Liverpool.

Skulle Arsenal havne utenfor topp fire denne sesongen, og ikke kvalifisere seg til Champions League, må trolig flere av spillerne ned i lønn på Emirates, skriver Daily Mail.

Joleon Lescott står ikke lenger først i køen hos Manchester City, og nå skal manager Roberto Mancini angivelig være klar til å låne ut midtstopperen så fort vi skriver januar.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images/All Over Press

Tottenham-manager Andre Villas-Boas er smertelig klar over at Gareth Bale er ettertraktet. Han vet det er fare for at waliseren kan forsvinne fra White Hart Lane.

Newcastle jakter forsvarsspilleren Cheikhou Kouyate fra Anderlecht, Tottenham kikker nærmere på Nancy-back Massaido Haidara og Sunderland vil gjerne ha Swanseas Danny Graham.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mail, The Guardian, talkSport, Globo Esporto, The Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.