*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Mike Hewitt / Getty Images Sport

Newcastle er i ferd med å signere ny spiss.

23.12.12 22:43

Newcastle-manager Alan Pardew og Marseille har blitt enige om en overgangssum for Loic Remy. Franskmannens ankomst i Newcastle vil åpne muligheten for at Demba Ba forlater klubben i januar.
(Daily Mirror)

Fernando Llorente har vært jaktet av Arsenal og Liverpool i lange tider. Spanjolen skal ha avslått Premier League-klubbene og skal holde samtaler med Juventus førstkommende mandag. På selveste julekvelden, altså.
(talkSPORT)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Felix Ordonez / REUTERS

Chelsea tapte finalen i klubb-VM mot Corinthians. Nå skal London-laget være ute etter herremannen som senket de i finalen. Paolo Guerrero skal være på Chelsea-radaren, men han vil koste rundt 30. millioner pund.
(Daily Star)

Manchester Untied ønsker seg Benfica-forsvarer Ezequiel Garay. Sir Alex Ferguson må ut med 15. millioner pund for å forsterke forsvaret med argentineren.
(the Sun)

Liverpool skal være ute etter Paris Saint-Germain-spiss Gameiro. Spissen har slitt med spilletid for PSG etter at Zlatan Ibrahimovic kom til klubben.
(Daily Mirror)

Paul Robinson, tidligere landslagskeeper, skal være jaktet av flere klubber. Southampton, West Brom, West Ham og Fulham skal være ute etter keeperen som fikk kallenavnet mrs. Robinson (oppkalt etter Simon & Garfunkel-låta), etter at han bommet på ballen for noen år tilbake.
(Daily Mail)

(saken fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Liverpool er ventet å være meget aktive på overgangsfronten i januar. Fra før av er det ventet at klubben vil signere Daniel Sturridge og Thomas Ince. Nå skal klubben også være ute etter Birmingham-keeper Jack Butland. Butland har også vært tatt ut i den engelske landslagstroppen tidligere.
(Metro)

Overgangen som skal bringe Thomas Ince til Liverpool skal imidlertid være i ferd med å falle gjennom. Budet Liverpool har lagt inn er for lavt og har blitt avslått av Blackpool.
(the Independent)

Arsenal skal ha avslått et bud på Andre Santos. Fenerbache må trolig betale fem millioner pund skal de hente brasilianeren.
(the Sun)

Harry Redknapp er i ferd med å styrke klubbens støtteapparat. Les Ferdinand skal hentes til klubben for å gjøre spissene mer effektive foran mål. Det trengs.
(Daily Mirror)

David Moyes, Everton-manager, har uttrykt at han kan tenke seg å trene et lag i Tyskland i fremtiden.
(Daily Mail)

Nene, som spiller for PSG, la ut en beskjed på sin hjemmeside hvor han ønsket «freedom» fra klubben. Få timer etter at Nene la ut beskjeden sier PSG-manager Carlo Ancelotti at spilleren ikke har levert en offisiell søknad om å få forlate klubben. - Du vet, jeg har faktisk tid til å gå online. Han har ikke snakk med meg eller klubben om det, sier Ancelotti.

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.