RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos / Scanpix
Nå nærmer han seg favorittklubben.

Ikke mange får oppleve å spille for klubben de holder med som barn. Det kan imidlertid Joleon Lescott, som vokste opp som en stor fan av Aston Villa. Birmingham-klubben er nemlig ute etter å forsterke forsvaret og ser på City-stopperen som rett mann for oppdraget.
(Daily Mail)

Wilfried Zaha har blitt en gjenganger i denne spalten og kobles stadig til nye storklubber i Premier League. Crystal Palace-styreformann Steve Parish regner med at 20-åringen blir værende fram til sommeren, men innrømmer at et stort bud kan friste Championship-klubben til å selge.
(Talksport)

Akkurat nå ser det ut som det er Manchester United som sitter i førersetet i kampen om den ettertraktede unggutten. Sir Alex Ferguson skal være ganske selvsikker på at stjerneskuddet blir å se i United-trøye til sommeren.
(ESPN)

I går meldte flere medier at Radamel Falcao på det nærmeste er klar for Real Madrid. Nå går imidlertid Atletico-presidenten Enrique Cerezo hardt ut og kaller ryktene for falske.
(Sky Sports)

Tottenham er villig til å lytte til bud på midtbanespilleren Jake Livermore. Queens Park Rangers og Fulham følger nøye med på situasjonen til 23-åringen.
(Daily Mail)

Newcastle har satt opp en liste med angripere som kan gå inn og erstatte Demba Ba, som er på vei til Chelsea. Marseille-spilleren Loic Remy skal være høyt oppe på den listen, og det samme gjelder Pierre-Emerick Aubameyang fra St. Etienne.
(the Journal)

Alan Pardew skal ha gitt eier Mike Ashley klar beskjed om at klubben står i fare for å rykke ned fra Premier League dersom han ikke tillater at det blir brukt penger på overganger i januar.
(Daily Telegraph)

Florent Malouda er ute i kulda i Chelsea, og franskmannen kan trolig se langt etter førstelagsfotball. Nå vurderer Ligue 1-klubben Evian å hente 32-åringen hjem til Frankrike.
(Sport24.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere