Fredagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix

Må Manchester United gi tapt for superklubben?

22.02.13 10:21

De som leser ryktespalter vet at Manchester United og keepere alltid er aktuelt stoff. Det til tross for at svært mange mener at klubben ikke trenger noen ny sisteskanse.

Skulle imidlertid David De Gea forsvinne til Real Madrid, slik Daily Mirror hevder han vil, kan det kanskje hende sir Alex Ferguson må trappe opp jakten på en ny sisteskanse. Avisen skriver at Real Madrid ønsker en erstatter for Iker Casillas og at den godeste De Gea er mannen som kan fylle de skoene.

Når det gjelder United ryktes det igjen at Nani er på vei bort til sommeren. Arsenal skal være blant klubbene som vil hente inn 26-åringen. Sir Alex Ferguson på sin side hevder at Nani er en del av planene til klubben, og at United ønsker å forlenge avtalen til vingen.

Manchester City hadde et uvanlig stille januarvindu, men det er nok bare stille før stormen. Daily Star tror i hvert fall det. Denne blekka hevder at den lyseblå klubben har ambisjoner om å svi av pundsedler til sommeren og at både Borussia Dortmunds Marco Reus, og Sevillas Jesus Navas skal stå på ønskelisten. Prislapp? 65 millioner pund, hevder avisen.

Chelsea satser ungt i dag og ser til Chile. 1,7 millioner pund skal være nok til at unggutten Cristian Cuevas fra O'Higgins skal få navnet sitt bakpå en blå trøye til sommeren.

Liverpool kunne nok trengt mer bredde i sine defensive rekker og kanskje er 24 år gamle Efe Ambrose mannen som kan fylle rollen. Han spiller til daglig for Celtic, men sier det er en ære å bli koblet med en klubb som Liverpool.

En annen stopper som står på ønskelisten til Liverpool er Lyons Dejan Lovren. Barcelona og Chelsea skal også være ivrige etter å sikre seg 23-åringen.

Når det gjelder den røde klubben er det også alltid snakk om Luis Suarez. Uruguayaneren satte inn noen pene mål mot Zenit St. Petersburg torsdag, og interessen for spissen er stor. Bayern München skal ha gitt Liverpool beskjed om at et bud på 46 millioner euro kan tikke inn til sommeren. Juventus skal også være ute etter mannen som er i storform.

Liverpool på sin side vurderer vingen Arda Turan. Dette er et rykte som har gått i evigheter, men dukker med jevne mellomrom opp igjen. Prisen skal være 19 millioner pund for Atletico Madrid-spilleren.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'ey2281ekdlg61okturhqj42ss', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-ey2281ekdlg61okturhqj42ss', 'eplayer14');

Arsenal nå. Londonklubben ser til naboen Chelsea i jakten på defensive krefter. Stortalentet Nathanial Chalobah skal stå på ønskelisten til Arsène Wenger.

Det ryktes for øvrig at Arsenal vil fri til Swansea-manager Michael Laudrup, om ikke Arsène Wenger ønsker å fortsette som manager i londonklubben neste sesong.

Vi tar også med at Bakary Sagna trolig forlater Arsenal til sommeren. Han skal være skuffet over å kun ha fått tilbud om en ny ettårskontrakt med londonklubben.

Michael Owen er skadet igjen, og det kan bety at 33-åringens tid i Stoke nærmer seg slutten. Spissen har ikke vært tilgjengelig for så mye spill siden han kom til Britannia.

Og litt mer managersnakk til slutt. Malaga-sjef Manuel Pellegrini skal være aktuell som ny manager i Manchester City. Ledelsen i klubben skal allerede ha møtt med 59-åringen ryktes det.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Metro, 24 Horas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag