Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Blir han United-spiller likevel?

Arsène Wenger er i ferd med å miste tålmodigheten med Thomas Vermaelen og Wojciech Szczesny. Begge ble vraket i Champions League-møtet med Bayern München, og Wenger fortalte at vrakingen av polakken skjedde på grunn av hans mentale tilstand. Arsenal vurderer Simon Mignolet, Asmir Begovic og Pepe Reina til sommeren.
(Daily Mail)

Mens Barcelona har blitt koblet til Thomas Vermaelen, nevnes en annen Arsenal-stopper, Per Mertesacker, i sammenheng med Wolfsburg. 28-åringen har ikke hatt noen stor sesong i The Gunners' midtforsvar og kan være på vei tilbake til hjemlandet.
(Talksport)

Mens Arsenal var på vei ut av Champions League onsdag, sendte Isco Malaga videre med én scoring og én målgivende pasning i møtet med Porto. Arsène Wenger har innsett at laget må forsterkes foran neste sesong, og den unge spanjolen står høyt på ønskelisten.
(Daily Star)

Mye Arsenal-rykter i de engelske avisene og nettstedene i dag. Caught Offside hevder at også Gaston Ramirez er ønsket på Emirates.
(Caught Offisde)

Både Marouane Fellaini og Leighton Baines skal være på vei bort fra Everton denne sommeren. Duoen har hatt en god sesong på Goodison Park, og har vekket storklubbenes interesse. Chelsea håper klubben kan lure til seg Fellaini, mens Manchester United ser på muligheten for å sikre seg Baines. Avgangene vil være store tap for Everton, men med 40 millioner pund inn på konto, kan det bli sommershopping for David Moyes.
(Metro)

For noen sesonger siden droppet Manchester United Douglas Costa fordi klubben vurderte at det ble for vanskelig å skaffe brasilianeren oppholdstillatelse. 22-åringen spiller ikke lenger for Gremio, men for Sjakhtar Donetsk i Ukraina. United er imidlertid fremdeles interessert, men må trolig ut med 20 millioner for å sikre seg den offensive midtbanespilleren.
(Caught Offside)

Reading har ni kamper igjen på å redde Premier League-kontrakten, men er allerede godt i gang med å kikke på forsterkninger foran neste sesong. Jasmin Kurtic fra Palermo skal være en av spillerne som vurderes.
(Talk Sport)

Steve Clarke er sikker på at Romelu Lukaku kommer til å spille for Chelsea neste sesong og ber fansen glemme håpet om at angrepspilleren kan ta enda en sesong på lån i WBA.
(Daily Mirror)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'euhq06vapl8f1mhxplmes2ltv', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-euhq06vapl8f1mhxplmes2ltv', 'eplayer14');
Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene