*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Denne mannen kan ta Premier League med storm.

31.05.13 09:45

Vi får stadig vekk kjeft for at vi skriver for mye om Liverpool i Nettavisen, men så får vi jo også kjeft for at vi skriver for mye om Arsenal, Manchester United, Chelsea og Manchester City også. Til tross for dette starter vi likevel dagen på Anfield, der et spennende rykte har dukket opp. Hurtige Christian Atsu fra Porto blir nemlig heftig koblet med den røde klubben.

Atsu skal angivelig ha takket nei til en ny kontrakt med Porto, og ønsker seg til England. Medier i Ghana, der Atsu kommer fra, hevder en overgang til Liverpool er nær. Tottenham skal imidlertid også være ute etter den anvendelige angrepsspilleren. De som fulgte afrikamesterskapet i vinter, husker helt sikkert Atsu. Nettavisen skrev også en profilsak på ham den gang.

Atsu er en spennende spiller, men når det først er snakk om Liverpool, lurer nok fleste mest på hvordan det går med Luis Suarez. Jo, da, han er fortsatt på vei bort, men det er også gode sjanser for at han blir værenden i Beatles-byen. De siste ryktene er at Real Madrid vil sende 20 millioner pund og José Callejon til Liverpool, og gi Suarez en lønn på 140.000 pund i uka.

Spanske Marca skrev torsdag ettermiddag at Suarez var enig med Real Madrid allerede, men spilleren selv avviste dette som «bullshit» i et intervju senere på kvelden.

Vi traver videre og finner oss plutselig ansikt til ansikt med Carlos Tévez. Hva skjer, a, Carlos? spør vi. Que, svarer Carlos. Argentineren blir koblet bort fra sin respektive klubb og denne gangen er det Monaco som vil hente den nå 29 år gamle Manchester City-spissen. Tevez har ett år igjen av sin lyseblå kontrakt. Juventus skal også være interessert.

City på sin side håper å hente Francesc Fabregas til Etihad. Manchester United vil hente samme mann til Old Trafford, men Fabregas blir visst værende på Camp Nou neste sesong.

Klikk på bildet for å forstørre.

Daily Mirror skriver også om Fabregas fredag, og hevder at kun gamleklubben Arsenal er et alternativ for spanjolen, om han skulle ønske en retur til Premier League.

Vi skrev sak om dette i går, men er fortsatt så triste at vi trenger å gni det inn litt ekstra. Supertalentet Kurt Zouma var ønsket i både Liverpool, Manchester United og Chelsea, men skal nå ha valgt å signere en femårskontrakt med russiske Anzji. 18 år gamle Zouma har tidligere sagt i et intervju at han ikke bryr seg om penger. Vi er imidlertid ikke overbevist om det.

Fulham jakter en ny keeper og det er kanskje ikke så rart. Mark Schwarzer fyller 123 år i oktober, og har kun noen gode år igjen mellom stengene. Martin Jol ser til en landsmann i jakten på ny burvokter og håper han kan overtale Maarten Stekelenburg fra Roma til å skrive under. Prislappen lyder på tre millioner pund, og ingen kan vel si nei til Martin Jols stemme?

Også sist sommer var Stekelenburg aktuell for Fulham. Nederlenderen satte seg angivelig på flyet til London, men da han kom fram, fikk han beskjed om at avtalen ikke ble noe av.

Litt Tottenham-nytt nå. Sky Italia meldte torsdag at londonklubben hadde inngått en avtale for Romas Miralem Pjanic. Om det stemmer, kan det være en spennende signering.

Manager André Villas-Boas skal også ha planer om litt sommerrengjøring. Portugiseren håper å sende David Bentley (ja, han finnes fortsatt), Jake Livermore, Tom Huddlestone, Heurelho Gomes, Emmanuel Adebayor og Benoit Assou-Ekotto på dør. Londonklubben ønsker nemlig å kutte lønnsbudsjettet, slik at de kan beholde stjernespiller Gareth Bale.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1brrs6o954qt110drennzuwcie', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1brrs6o954qt110drennzuwcie', 'eplayer14');

Bale er som alle vet ønsket i Real Madrid.

I Everton handler det meste om den ledige managerjobben. Roberto Martinez er en åpenbar kandidat og skal angivelig inn til sitt andre møte med eier Bill Kenwright i løpet av kort tid. Spanjolen er imidlertid ikke den eneste hesten i dette løpet. Tyske Ralf Ragnick, og Porto-trener Vito Pereira er også med i kampen om jobben på Goodison Park, hevder media.

I Chelsea venter vi på José Mourinho. Hans første jobb blir visst å finne ut av framtiden til John Terry. Kapteinen er ikke lenger selvskreven på laget til den blå klubben.

Klikk på bildet for å forstørre.

Chelsea skal også ha fått inn et bud på en annen stopper, David Luiz, men brassen skal ha valgt å takke nei. Klubben som kom med budet på den hårfagre var selveste Barcelona.

Helt til slutt tar vi også med litt mer Manchester United-rykter. Nani har lenge blitt koblet bort fra klubben, og nå skal Galatasaray være i ferd med å gjøre et framstøt for kantspilleren.

I hovedstaden ser det ut til å bli en flott og solrik dag. Vi håper du også får like fint vær, uansett hvor du måtte befinne deg. Ha en god dag.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Marca, Sky Sports, Daily Star, Metro, Mirror, The Times, talkSport.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.