RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester United jakter tysk supertsjerne.

Denne ukens store snakkis har vært Willian som trolig ikke forblir Anzji-spiller så veldig lenge.

Liverpool har blitt sterkt koblet med den tekniske brasilianeren og hovedpersonen selv har sagt at han kunne tenke seg en tur til Merseyside. Prisen skal ligge på rundt 30 millioner euro, men Liverpool er langt fra den eneste klubben som snuser på 25-åringen. Manchester United skal nå også ha meldt seg på i kampen, mens Tottenham også lurer i kulissene (Telegraph).

I det samme Tottenham handler en god del om Gareth Bale i disse dager, også.

André Villas-Boas sier ifølge The Independent at Gareth Bale ikke blir frisk før Tottenhams kamp mot Arsenal dagen før overgangsvinduet stenger. Man må begynne å lure på om han har spilt sin siste kamp for Spurs. «Vi vet at Real Madrid er interessert i Bale. Det betyr ikke at vi er villige til å forhandle», sa portugiseren i går (Independent).

Folk inn porten kan man også håpe på for White Hart Lane-klubben. Spissen Pablo Osvaldo fra Roma skal nå stå på listen til Villas-Boas. Prisen skal være 15 millioner pund (The Sun).

The Times hevder for øvrig at Roma har takket ja til et bud fra Southampton på Pablo Osvaldo - 15 millioner pund. Avisen poengterer samtidig at spissen må overbevises før en overgang kan skje, ettersom han angivelig heller vil flytte til London (The Times).

Manchester United jakter også flere enn Willian. Storklubben skal angivelig ha fått tilbud om å kjøpe Mesüt Özil fra Real Madrid for rundt 40 millioner pund. Manager David Moyes har desperat jaktet forsterkninger i sommer, men det har vært vanskelig å finne rett mann. Özil skal imidlertid være en type som passer inn i planene til skotten (Mirror).

Michu var en av forrige sesongs store overraskelser i Premier League, og interessen for den målfarlige spanjolen skal være stor. Arsenal er av klubbene som har den offensive spilleren på ønskelisten, om Luis Suarez fra Liverpool skulle ryke, men Swansea-manager Michael Laudrup ønsker ikke å selge juvelen, selv om Arsenal byr store penger (Mirror).

Vi tar også med at Luiz Gustavo, som en periode var koblet til Arsenal, ser ut til å ha signert en kontrakt med Wolfsburg. Om man tar de sterke forbindelsene mellom Bayern og Wolfsburg med i betraktningen, er ikke valget til midtbanespilleren spesielt oppsiktsvekkende (Bild).

Daily Mail rapporterer at West Ham er interessert i å hente spissen Hugo Almeida (29) fra Besiktas, mens en annen spiss - Modibo Maiga (25) - kan bli lånt ut til St. Etienne (Daily Mail).

West Ham skal også være interessert i Feyenoords forsvarsspiller Bruno Martins Indi (The Sun).

Crystal Palace vurderer ifølge Daily Mail å prøve seg på Khalid Boulahrouz, som en gang i tiden var innom Chelsea. Han spiller for tiden for Sporting Lisboa (Daily Mail).

Liverpool jakter fortsatt også en venstreback, og Sky Sports skriver fredag at Valencias storvokste Aly Cissokho nå skal være klar for klubben. Det er snakk om et lån på ett år (Sky Sports).

Chelsea er i ferd med å gi opp jakten på Wayne Rooney, og manager José Mourinho ser nå i stedet mot Anzji-spiss Samuel Eto'o (Daily Star).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere