RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

Foto: Mike Hewitt / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Det skjer ting i Manchester.

Velkommen inn til vår faste spalte om de engelske avisenes oppdiktede useriøse overgangsrykter. Bortsett fra forrige setning og denne, går vi rett på sak.

Chelseas manager José Mourinho vil holde Juan Mata på matta, eller i alle fall på Stamford Bridge. 25-åringen kobles til Paris St. Germain, som ifølge Daily Express skal være villig til å betale om lag 350 millioner kroner for spanjolen. Det vil angivelig Mourinho takke nei til.

Vi holder oss i Chelsea. Det gjør ikke nødvendigvis Kevin De Bruyne. Ifølge London Evening Standard vurderer belgieren å be om et utlån. 22-åringen vil avvente en måneds tid, for å se om han får mer spilletid, men er bekymret for at han skal bli utelatt fra Belgias VM-tropp.

Borussia Dortmund har gitt opp å beholde Robert Lewandowski utover denne sesongen, men han havner ikke i Manchester United. David Moyes har ifølge Daily Star gitt opp håpet om å få signaturen til spissen som i lang tid er blitt koblet til Bayern München.

Mer United: Wilfried Zaha har fått begrenset med spilletid etter overgangen fra Crystal Palace. Nå har Cardiff tatt kontakt med United for å høre om vingen kan være tilgjengelig for et utlån fra januar, melder Daily Mail.

Enda mer United: Klubben jobber ikke bare med å takle et liv uten sir Alex Ferguson, men forbereder seg også på et liv uten Patrice Evra, uten sammenligning for øvrig. Daily Express mener å vite at United er interessert i å kjøpe venstrebacken Faouzi Ghoulam fra St. Etienne. AC Milan vil gi United kamp om signaturen hans, legger avisen til.

Et annet sted i Manchester lurer man på om Joe Hart har mistet grepet. Bokstavelig talt. Han ser ut til å ha mistet grepet på ballen. Førstekeeperen presterer i alle fall ikke på sitt vanlige nivå, noe som skal ha fått Manchester City til å stille inn siktet på Celtics engelske sisteskanse, Fraser Forster. Det er Metro som hevder dette.

Det er stille rundt Liverpool i dag, men Daily Star skriver at Iago Aspas ønsker å bli leid ut, bare tre måneder etter at 26-åringen kom fra Celta Vigo. Også Connor Wickham i Sunderland ønsker et utlån, hvis vi skal tro Daily Mirror. Det skal vi egentlig ikke, men kanskje vi kan gjøre et unntak i dag. Wickham er ifølge tabloidavisenes konge på vei til Sheffield Wednesday.

I Crystal Palace er man mest av alt opptatt av å få en manager på plass. Det burde være nok av kandidater nå som Football Manager 14 er på markedet, men ifølge London Evening Standard er Chris Coleman en foreløpig favoritt til å overta etter Ian Holloway.

Med dette gjenstår det bare å si én ting:

God fotballhelg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere