RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Ison / PA / NTB scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Tre storklubber kjemper om supertalentet.

Fredag kunne The Times melde at Liverpool er interessert i å sikre seg Barcelona-spilleren Martin Montoya og at direktør Ian Ayre undersøker situasjonen til spilleren.

Det er imidlertid ikke bare Liverpool som jakter spillere fra den spanske storklubben. Også Arsenal, samt italienske Roma, skal ha en av katalanernes unggutter på radaren. Spilleren det er snakk om er 17 år gamle Tonny Sanabria. Unggutten fra Paraguay er angrepsspiller og skal ha en utkjøpsklausul på rundt 2,5 millioner euro, hevdes det i avisene.

Arsène Wenger er glad i å hente unge talenter og franskmannen skal angivelig også ha Real Madrids Alvaro Morata og Schalkes Max Meyer på ønskelisten.

Og ikke nok med det. Skotske Ryan Gauld blir også koblet med Arsenal. 17-åringen til Dundee United kobles også med Liverpool og Manchester United for tiden.

Tottenham ønsker også forsterkninger i vinter og har sett seg ut Basel-ving Mohamed Saleh som et mål. 21-åringen har imponert i Champions League denne høsten.

Spurs er også ute etter Southamptons Luke Shaw, og londonklubben skal være trygge på at han velger Tottenham foran Chelsea og Manchester United.

En annen Southampton-spiller som er ønsket er Gaston Ramirez. Han sliter med spilletid og står på ønskelisten til Inter, Roma og Genoa.

Leighton Baines er ute med skade, men det hindrer ikke Manchester United i å vise interesse for backen. David Moyes ønsket å hente sin tidligere elev allerede i sommer, men da ble det aldri noen overgang. Et nytt bud kan komme i januar. Everton-manager Roberto Martinez er på sin side overbevist om at Baines, som er ute til 2014, ikke har spilt sin siste kamp for klubben.

Et annet backalternativ som Moyes ser på er Alex Sandro fra FC Porto.

Newcastle jakter ny keeper og ser mot Nederland. Sammen med Roma, Lazio og Genoa er også Tyneside-klubben interessert i å hente U21-burvokter Warner Hahn fra Dordrecht FC.

Både Yohan Cabaye og Fabricio Coloccini kobles bort fra Newcastle om dagen, men manager Alan Pardew tror begge de to profilene blir værende på St. James' Park.

West Ham har slitt med å omsette sjansene denne høsten og Sam Allardyce håper å løse dette med en ny spiss. Franske Andre-Pierre Gignac fra Marseille kan være løsningen.

Manchester Citys Javi Garcia har et stykke fram til fast plass på midtbanen i den lyseblå klubben og nå skal italienske Napoli være villig til å betale 10 millioner pund for spanjolen.

Liverpools Fabio Borini har slitt med spilletid i både Liverpool og på utlån i Sunderland. Nå ønsker italieneren seg hjem til støvellandet, skriver Daily Mirror.

Kilder: BBC, Daily Express, Daily Star, Daily Mirror, Metro, Daily Mail, The Guardian, Calciomercato.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere