Fredagens Premier League-rykter

TIL PREMIER LEAGUE? Portos Jackson Martinez har vært fantastisk god. Nå er Arsenal ute etter spissen. FOTO: NTB scanpix

TIL PREMIER LEAGUE? Portos Jackson Martinez har vært fantastisk god. Nå er Arsenal ute etter spissen. FOTO: NTB scanpix Foto: Francisco Leong (Afp)

Har Arsenal-spissene brukt opp sjansene sine på Emirates?

27.02.15 08:58

Louis van Gaal varsler opprydding i stallen til sommern. Selv om flere spillere må være innstilt på å forlate Manchester United, er han også åpen for å hente nye.

Rafael skal være blant dem som skal være på vei ut av Old Trafford.

I likhet med Chelsea, er United interessert i Southampton-backen Nathaniel Clyne, melder Daily Mirror.

Det har lenge blitt meldt at Både Chelsea og United jakter Inter-spissen Mauro Icardi, den jakten skal Chelsea lede. En eventuell overgang baserer seg uansett på om Inter kommer til Champions League eller ikke. (Daily Mirror).

En ny spiss kan det se ut som United kan trenge. Robin van Persie er meldt å være ute en måned med ankel-skaden han pådro seg i kampen mot Swansea. (The Sun).

Den tidligere Aston Villa- og Bolton-spilleren Zat Knight har i det siste prøvespilt for Watford og skal være aktuell for klubben. (Talksport).

Manchester City er ute etter Romas Adem Ljajic, men City må bla opp 35 millioner pund for den tidligere Fiorentina-vingen. Penger stopper sjelden den klubben.

Tottenham røyk på hodet ut av Europa i går, det skremmer ikke Tottenham-speiderne for å dra ut igjen. Sporting Lisboas Islam Slimai skal være i kikkerten på White Hart Lane. (A Bola).

Arsenal kan også veldig snart være ferdig med sitt Europa-eventyr. Olivier Giroud kan snart ha brukt opp sjansene sine, for Arsene Wenger skal være meget lysten på å hente Portos Jackson Martinez til sommeren. (Daily Stars).

Det siste som kan meldes, som et plaster på såret til Liverpool-fansen, er at Liverpool skal være klare for å tilby Jordan Ibe en femårskontrakt verdt 25.000 pund i uka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.