Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Cesc Fabregas er på vei tilbake til Barcelona.

Barcelona er skal være villige til å tilby Arsenal 30 millioner pund for Cesc Fabregas. Serielederen i La Liga ønsker å hente spilleren som forlot nettopp Barcelona for seks år siden så fort som mulig. (Daily Star)

Michael Owen kan havne i Chelsea, dersom Newcastle aksepterer budet som London-klubben ventes å gi på 28-åringen i januar. (The Sun)

Men også Tottenham er interessert i den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spilleren. Harry Redknapp er nemlig ute etter å styrke Spurs-angrepet. (The Sun)

Manchester United har kastet seg på kappløpet om 19-åringen Alex Witsel i Standard Liege. Det er ventet at den belgiske klubben krever opp mot 15 millioner pund for midtbanespilleren. (The Sun)

Everton gir ikke opp Sporting Lisboas midtbanespiller Joao Moutinho. Portugiserne avslo et bud på 12 millioner pund i sommer, men nå planlegger «The Toffees» å åpne pengesekken ytterligere. (Daily Star)

Wigans manager Steve Bruce oppfordrer Hull til å gi et bud på Marlon King, som for øyeblikket er på lån i overraskelseslaget i årets Premier League. (Flere kilder)

West Ham og Fulham jakter på Basels midtbanespiller Beni Huggel. (The Sun)

Samtidig innrømmer West Hams eier Bjorgolfur Gudmundsson at han vurderer å selge seg ut av klubben som følge av den pågående finanskrisen. Potensielle investorer ønsker imidlertid å vente til West Ham har betalt de 15 millionene pund de skylder Sheffield United for salget av Carlos Tévez før et eventuelt kjøp. (Daily Telegraph, The Independent)

Fabio Capello vil utelate David Beckham fra laget som møter Tyskland i treningskampen 19. november. (The Sun)

Midlertidig manager Joe Kinnear i Newcastle tror at den kontroversielle Joey Barton derimot er å finne i troppen. (Daily Mirror)

Juande Ramos vil få utbetalt 1,7 millioner pund i kompensasjon fra Tottenham etter at eksmanageren ble sparket i oktober. Summen er halvparten av hva årslønnen hans i klubben var. (The Times)

Paul Ince i Blackburn vil ha hans tidligere lagkamerat Andy Cole med i trenerteamet på Ewood Park. (Flere kilder)

West Ham er nær en sponsoravtale med SBO Bet, som dermed vil erstatte XL på klubbens drakter etter at flyselskapet gikk konkurs i september. (The Times)

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken