Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Carlos Tevez er het på ryktebørsen.

Carlos Tévez er som kjent bare på lån i Manchester United, og kontrakten med rødtrøyene utløper etter den inneværende sesongen. Ifølge The Daily Star kan dette også bli hans siste sesong på Old Trafford. Den engelske tabloiden mener å vite at United valgte å ikke benytte seg av en opsjon for å sikre seg spilleren på permanent basis i januar, og at Real Madrid og Inter nå seiler opp som favoritter til å sikre seg Tevez til sommeren.

Til tross for at han står i fare for miste en av sine beste angrepsvåpen, er Sir Alex Ferguson likevel full av selvtillit. Den tyggeglade skotten mener at laget hans er i stand til å vinne alle fire turneringer - Premier League, Mesterligaen, ligacupen og FA-cupen - denne sesongen. Arsenal-manager Arsène Wenger har tidligere stemplet United som uslåelige.

Arsenal håper å gjøre noe med dominansen til sommeren. Torsdag gikk det rykter om at Wenger håper å sikre seg vidunderbarnet Mamadou Sakho fra Paris St. Germain, og nå linkes londonklubben også til en annen talentfull franskmann. Bordeaux-spissen Henri Saivet skal stå på ønskelisten. Også Chelsea følger 18-åringen.

Også Everton jakter forsterkninger i angrep. David Moyes skal ifølge The Sun følge nøye med å CSKA Moskvas Vagner Love. 24-åringen fra Brasil har imidlertid en større kjærlighet til penger, og er mer interessert i en overgang til Manchester City.

I Wigan jakter de litt mer ukjente navn. Den sørkoreanske midtbanemannen Won Hee Cho, som for tiden står uten kontrakt, skal ha imponert på et treningsopphold på JJB.

Sheffield United håper å hente hjem Michael Tonge fra Stoke. Midtbanemannen har ikke klart å finne seg til rettepå Britannia Stadium, etter overgangen i sommer.

Liverpool-manager Rafael Benitez har skjønt alvoret. Den spanske treneren har kommet fram til at Liverpool må vinne alle sine resterende kamper om de skal klare å vinne Premier League denne sesongen. Benitez har nok et poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken