Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Masse Tottenham, men også en Real Madrid-spiller som gjerne drar til United. Sjekk fredagens rykter her.

- Hvis man forlater Real Madrid er det bare ett sted man kan dra uten at det blir et steg ned i karrieren, og det er Manchester United. Rafael van der Vaart provoserer sikkert en del med den uttalelsen, men skal 27-åringen noen gang ende i United er det kanskje en sjanse for at det skjer nå. (Daily Express).

Tottenham er i ferd med å sikre seg William Gallas gratis og fredag kommer brasilianske Sandro omsider til klubben. Harry Redknapp fikk seg likevel kanskje en tankevekker på stillingen 0-3 i Sveits i Mesterliga-kvalifiseringen tirsdag (tap 2-3 til slutt), og skal derfor ønske både Evertons Steven Pienaar og Real Madrids Lassana Diarra. Sistnevnte på lån. (Daily Mail)

Skulle Everton godta Redknapps 60-millioners bud på Pienaar, virker det som om Alan Hutton blir mannen som finansierer kjøpet. Hutton er nemlig aktuell for Birmingham – også for 60 millioner. (TalkSport)

Det er også en annen 60-millioners-mann på markedet. West Ham selger nemlig Matthew Upson hvis noen byr akkurat det for ham. (Daily Star)

Skulle David Moyes le av Tottenhams bud på Pienaar (og det er det vel en sjanse for at han gjør), så skal Redknapp også ha Alexander Hleb på blokka. Barcelona-spilleren, som var på utlån i Stuttgart i fjor, er imidlertid også ønsket av Sevilla. (Daily Star)

Liverpool ser heller ikke ut til å være helt ferdig for sommeren. Kanskje får Roy Hodgson mer penger også, hvis klubben blir kjøpt opp. Hodgson kan imidlertid glemme Carlton Cole – som visstnok skal være lykkelig i West Ham. (TalkSport)

Hodgson ser uansett ut til å spare litt lønn ved å sende Alberto Aquilani ut på lån til en italiensk klubb (Juventus?) – selv om spillerens agent insisterer på at midtbanespilleren kommer til å bli på Anfield.

Legger man til at unggutten Dani Pacheco har hjemlengsel og også vil vekk fra Anfield, så frigjør det fort enda mer lønnsutgifter. Levante kan være et alternativ. (Tribalfootball)

Bjørn Helge Riises sjanser som innbytter i Fulham øker muligens hvis det neste ryktet stemmer. Mark Hughes skal nemlig ikke være altfor stor fan av Jonathan Greening, og 31-åringen kan dermed gjøre som Mame Biram Diouf – ende på lån i Blackburn. (Daily Mirror)

Samtidig har West Hams spillerjakt vært relativt frustrerende. Mange store navn er plukket opp av hatten, men få av dem har kommet. West Ham har måttet se på litt lavere hylle. Så spørs det hvilken hylle Bolton mener Matt Taylor er på – nå som West Ham skal stå klare til å hente ham for to millioner pund. (Daily Mirror)

Birmingham, som allerede har hentet kjempen Nikola Zigic fra Valencia, skal fortsatt ikke være helt fornøyde på spissplass. Nå vil de ha Wolfsburg-spiss Grafite. 31-åringen står for øvrig med 50 mål på 79 kamper for tyskerne. (Daily Mail)

En spiss som ser ut til å være ferdig i England, i alle fall for denne gangen, er Robinho. Manchester City ser ut til å kunne håve inn brukbart også nå som Besiktas og Fenerbahce skal være i en budkrig om spilleren. Besiktas er imidlertid favoritter til å sikre seg spilleren for opp mot 26 millioner pund, selv om nåværende bud er på 16 millioner pund. (Daily Mail)

Hvis folk ikke skulle ha fått det helt med seg fortsatt, så har Fulham altså også avvist et nytt bud fra Arsenal på keeper Mark Schwarzer. Det siste budet skal ha vært på 2,5 millioner pund. (Daily Mail)

Celtic, som elsker å leie Premier League-spillere, ser nå på Evertons Joseph Yobo, som visstnok skal være tilgjengelig i markedet.

Cheick Tiote, til daglig i Twente, er tidligere blitt koblet til WBA. Nå er det Newcastle som vurderer den 24 år gamle ivorianeren.

Helt til slutt må det vel også nevnes at Birmingham, Sunderland og Stoke alle skal være interesserte i Wigans Charles N’Zogbia, som skal ønske seg bort fra klubben. Så spørs det om noen er villig til å punge ut med de nærmere 100 millioner kronene som Wigan krever for å slippe ham, da.

(Kilder: Sky Sports, BBC, Guardian, Daily Mirror, Daily Mail, TalkSport, Independent, Tribalfootball, Daily Star, Daily Express)

Kommentarer til denne saken