Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Storklubbene står klare med sjekkheftet. Se hvem din klubb er interessert i.

Samuel Eto'o kan være på vei til engelsk fotball, og Manchester City og Arsenal skal stå først i køen for å sikre seg kameruneren. Eto'o har innrømmet at han har lyst til å prøve seg i Premier League, og er trolig et hett navn i engelske klubbkontorer om dagen.

Arsenal-sjef Arsene Wenger skal også være interessert i å knytte til seg Tyskland U17-spiss Samed Yesil. 17-åringen har ennå ikke slått gjennom på førstelaget til Bayer Leverkusen, men var såpass god i U17-EM tidligere i år at flere klubber nå sikler etter unggutten.

I tillegg til det skal Arsenal også snuse på Boltons Gary Cahill og tidligere Arsenal-spiller Sebastian Larsson, som er Bosman-spiller. Det forventes også at Wenger fullfører en avtale med Lilles Gervinho i løpet av de to neste døgnene. Det forventes likevel at Lille tilbyr angriperen en ny kontrakt, i et siste desperat forsøk på å beholde ivorianeren i Frankrike.

Inter, som trolig mister Samuel Eto'o, er ute etter å knytte til seg Manchester Citys spiss Carlos Tevez. Argentineren får lov til å forlate klubben om han selv ønsker det, og det skal Inter ønske å utnytte.

Det er flere City-spisser som kan være på vei bort fra England og Premier League. Edin Dzeko skal være brennaktuell for José Mourinho og Real Madrid, skal man tro engelsk presse.

Det er tydeligvis spisser som er hetest på markedet akkurat nå, for Liverpool skal være interessert i å hente Milan-spiss Antonio Cassano til Anfield. Kilder nær spissen hevder at italieneren er mer enn lysten på å prøve seg i Premier League.

Liverpool hevdes også å være ute etter Jay Bothroyd, og skal ha gitt spilleren et kontraktstilbud. Bothroyd er gratis etter å ha forlatt Cardiff, og nå kan altså neste stopp bli Anfield.

Det ryktes i tillegg at Liverpool snart presenterer den franske midtbanespilleren Sylvan Marveaux som ny spiller, etter at klubben skal ha signert 25-åringen på «free transfer» fra Rennes. Franskmannen skal ha skrevet under på en femårskontrakt.

Chelsea fikk nylig avslått et bud på Tottenhams Luka Modric. Nå skal klubben være klare for å gjøre et nytt forsøk på å hente stjernespilleren til Stamford Bridge, og denne gangen skal budet økes til 28 millioner pund.

Lens` 18 år gamle forsvarsspiller Raphael Varane kan havne på Old Trafford. Manchester United skal ha lagt inn et bud på rundt ni millioner pund for unggutten, og Varane skal være mer enn klar for å bli en av Fergusons disipler.

Stoke skal ha lagt inn et bud på Birminghams midtstopper Scott Dann, et bud som skal være på 12 millioner pund, noe som vil bli klubbens dyreste signering om budet blir akseptert. Liverpool og Tottenham skal også vurdere Dann.

Aston Villa har allerede terget på seg de rivaliserende Birmingham-supporterne, etter at de signerte Alex McLeish som ny manager. Nå kan harmen forsterkes, for Villa planlegger et bud på rundt ti millioner pund for Birmingham-keeper Ben Foster.

Foster er ikke den eneste keeperen som kan komme til å bytte klubb. Nå skal nemlig West Bromwich være klare til å by på Manchester Citys Shay Given, for rundt 3,5 millioner pund.

Roy Hodgson og co skal også være interessert i Getafes midtbanespiller Derek Boateng, for en prislapp som forventes å ligge på rundt syv millioner pund.

Newcastle rapporteres å ha lyst til å hente tilbake Charles N'Zogbia til klubben, men Wigan har advart om at franskmannen vil koste rundt 10 millioner pund, til tross for at han kun har ett år igjen av sin nåværende kontrakt.

Nyopprykkede Swansea er ute etter å forsterke før de starter den tøffe jobben med å beholde plassen i Premier League. Nå skal EM-vinner fra 2008, Marcos Senna, være aktuell. 34-åringens kontrakt i Villareal er utgått, og Senna kan gå gratis til Swansea.

Swansea vil også gjøre et forsøk på å hente Peterboroughs Craig Mackail-Smith, men må trolig vente seg konkurranse fra Everton og Norwich om spilleren, som forventes å koste tre millioner pund.

Norwich rapporteres samtidig å ha signert 22 år gamle Richie De Laet på lån fra Manchester United. Så gjenstår det å se om mannen med kallenavnet «Control-Alt-Delete» blir en suksess i den gule trøya.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg