«Endelig helg,» tenker du sikkert, og kanskje har du også en aldri så liten ferie å se fram til. Vel, med en knapp måned til seriestart tar ikke Premier League-ryktene på noen som helst måte ferie.

Ikke Stewart Downing heller, som er på plass i Liverpool. Men Downings overgang fra Aston Villa setter fart i spekulasjonene om Joe Cole kan være på vei motsatt vei.

Manchester United kan risikere å gå glipp av både Wesley Sneijder fra Inter og Samir Nasri fra Arsenal. I så fall er Plan C på plass: De røde djevlene vil nemlig legge penger nok på bordet til å kunne sikre seg Marek Hamsik fra Napoli.

Manchester United har også, i likhet med naboene i Manchester City, snust på Udineses Alexis Sanchez. At chileneren havner i arbeiderbyen tyder imidlertid lite på, ettersom Sanchez sies å signere for Barcelona denne uken.

Se oversikt over alle de bekreftede overgangene i Premier League her!

Apropos Manchester City; klubben er blitt fortalt at bare et gigantisk bud vil være nok til å lokke Samuel Eto'o vekk fra Inter.

Leeds'kantspiller Max Gradel kan komme til å takke nei til både West Ham og Fulham, til fordel for Champions League-fotball i franske Lille.

Mens Andre Villas-Boas skal ha gjort sitt første kjøp som Chelsea-manager: Ifølge tabloidavisa Daily Mirror er Genks keeper Thibault Courtois klar for Chelsea.

QPR er tilbake i Premier League for første gang siden 1996, men Adel Taarabt blir ikke med på moroa. Ifølge agenten Marco Sommella forsvinner nemlig kantspilleren garantert fra Loftus Road i løpet av sommeren.

Men andre spillere kan være på vei inn portene på Loftus Road. Stokes styreformann Peter Coates kan nemlig ha ødelagt klubbens sjanser til å sikre seg West Hams Carlton Cole for 4,5 millioner pund, etter at Coates stilte spørsmål angående spissens skadehistorikk i et tv-intervju. En sint Cole kan dermed bli værende i West Ham - eller gå til nettopp QPR.

HTML EMBED

West Ham på sin side forventer at et bud på 7 millioner pund for Scott Parker vil tikke inn fra Aston Villa så fort sistnevntes penger for Stewart Downing er inne på konto.

Rapporter fra Italia indikerer at rivalene Inter og AC Milan er klare til å kjempe mot hverandre for å sikre seg Tottenhams Gareth Bales underskrift.

Carlos Tévezer på vei bort fra Manchester City, men den hardtsatsende klubben har allerede pekt ut hvem som skal erstatte argentineren på topp; nemlig Bayern Münchens Thomas Müller. City er rede til å bla opp 45 millioner pund for 21-åringen.

Everton vil igjen prøve å sikre seg Real Madrids Sergio Canales gjennom et leieopphold hele den kommende sesongen, men er ikke alene om interessen: Også Aston Villa, QPR og Villareal har lagt sin elsk på den offensive midtbanespilleren.

Tottenham er den foreløpig siste klubben som har meldt sin interesse for Basels midtbanespiller Xherdan Shaqiri, som er verdt om lag 5 millioner pund.

Men forhandlingene Tottenham fører med Sevilla for at Giovani dos Santos kan slutte seg til spanjolene, har gått inn i en vanskelig fase. Manager Harry Redknapp ønsker å kvitte seg med midtbanespilleren, som aldri ble noen hit på White Hart Lane, men de to partene er ifølge Talksport nå «i tottene på hverandre».

Nettavisen-konkurranse: Vil du vinne VIP-billetter på Ullevaal?

Newcastle ønsker å kvitte seg med José Enrique så fort som mulig, slik at klubben fra nord har tid til å sikre seg en erstatter. Både Liverpool og Arsenal sies å være mulige mål for venstrebacken.

Og Liverpool har planer om å forsterke laget ytterligere med Barcelonas angrepsspiller Jeffren.

Wigan har høynet prisen på deres kantspiller Charles N'Zogbia, som er ønsket av klubber som Aston Villa og Everton. Nå må det legges 9 millioner pund på bordet for at spilleren kan få gå fra DW Stadium.

Hva blir sommerens aller høyeste overgangssum? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Tyske Schalke mener at de har slått Blackburn i kampen om å skaffe seg Freiburgs Papiss Demba Cisses underskrift.

Fulham har sikret seg John Arne Riise, men nøyer seg ikke med det: Klubben har også den 20 år gamle Hajduk Split-spilleren Ante Vukusic, som også er U21-landslagsspiller for Kroatia, i kikkertsiktet.

Og til slutt kan vi melde om at Tottenham må raske på for å hente Sienas supertalent Souleymane Coulibaly før transfervinduet stenger i slutten av august. 16-åringen fra Elfenbenskysten er nemlig for ung til å få arbeidstillatelse i Storbritannia, og må dermed flytte til London sammen med familien. Skjæret i Tottenham-sjøen er imidlertid at Coulibalys far må skaffe seg et italiensk pass - noe som er en langvarig prosess.

God helg!