Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Liverpool er ikke ferdigkjøpt, og hva i all verden skal Wenger bruke alle pengene på?

Vi begynner med nyheter helt fra Peru. Ifølge Andina kommer Liverpool til å gjøre et forsøk på å hente Fiorentina-kant Juan Manuel Vargas. 27-åringen har ifølge de fleste meder vært på vei til Juventus, men Liverpool skal ha lagt inn et bud på rundt 13 millioner pund mot Juventus’ ni millioner. Peruaneren spiller først og fremst på venstre kant, men har også spilt venstre back.
(Andina)

Det virker opplest og vedtatt at Samir Nasri går til Manchester City og at Cesc Fabregas er på vei vek fra Arsenal. Muligens er det blitt en realitet, eller avvist, allerede når du leser dette. Men her er listen over spillere som Arsenal-manager Arsene Wenger har tenkt å hente for pengene han får for midtbanespillerne sine: Jadson, Joan Mata, Gary Cahill, Phil Jagielka, Per Mertesacker, Scott Dann og Eden Hazard. Det er sikkert nevnt mange flere også, men dette får holde.
(Diverse)

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Arsene Wenger skal også ha funnet en ny tenåringssensasjon, nemlig Ipswichs midtbanespiller Byron Lawrence.
(Daily Mail)

Aston Villa har ikke tenkt å la Swansea få sikre seg den gamle franske VM-vinneren David Trezeguet helt uten kamp. 33-åringen er uten kontrakt etter å ha spilt for Hercules i Spania sist sesong.
(Daily Mail)

Tottenham har intensivert jakten på Blackburn-forsvarer Chris Samba, og tilbyr Sebastien Bassong samt en god slump penger for å sikre seg franskmannen.
(talkSPORT)

Sven-Göran Eriksson ønsker å forsterke sitt Leicester med Tottenham-spiss Robbie Keane og håper at tre millioner pund vil være nok til at Spurs selger.
(Daily Mirror)

Dersomattehvisomatte Luka Modric til slutt ender i Chelsea, har Tottenham tenkt å erstatte ham med Sjakhtar Donetsks Willian.
(Daily Mail)

Chelsea hadde tenkt å bruke Yossi Benayoun som lokkemiddel for å hente Luka Modric, men nå har Roma meldt seg på i kampen om midtbanespilleren.
(The Sun)

Stoke nærmer seg avtaler for Newcastles bad boy Joey Barton og Arsenal-spiss Nicklas Bendtner.
(The Sun)

Men Barton er også ønsket av den russiske storklubben Zenit St. Petersburg, som kommer til å gi midtbanespilleren et svært økonomisk gunstig tilbud.
(Metro)

Manchester City har gitt Inter beskjed om at det ikke finnes noen som helst mulighet for at de låner ut Carlos Tevez.
(Daily Express)

Owen Hargreaves kan få en ny mulighet til å vise hva han duger til Premier League etter at West Bromwich har meldt sin interesse.
(Daily Express)

Manchester Citys Shaun Wright-Phillips har fått beskjed om å senke lønnskravet sitt om han skal ha noe håp om å bli Bolton-spiller.
(Daily Star)

Tottenham håper fortsatt å få låne Emmanuel Adebayor fra Manchester City.
(Daily STAR)

Manchester United-spiss Federico Macheda kan bli lånt ut til Newcastle.
(Evening Chronicle)

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

HTML EMBED
Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken