Hva er vel bedre enn noen overgangsrykter på en fredag? Her er de vi fant:

Bolton-manager Owen Coyle har advart Arsenal om at flere klubber kommer til å by på midtstopper Gary Cahill når overgangsvinduer åpner i januar. Chelsea skal nå ha meldt seg på i kampen, skriver Daily Mirror.

Manchester United og Chelsea har fått streng beskjed av Juventus om at Milos Krasic ikke er til salgs. Så gjenstår det å se om de engelske gigantene lar seg stoppe av det.

Inter Milan og Tottenham ruster opp til budkrig om den brasilianske landslagsspilleren Leandro Damiao.

Damiao spiller for tiden i Internacional, og har lenge vært en av Harry Redknapps mest yndede overgangsemner. Tottenham skal også ha vært i forhandlinger om spissen i juli, men klubbene kom ikke til enighet om en overgangssum. Damiao signerte så en femårskontrakt med Internacional, men Redknapp skal ha uttalt at han ser på dette som et forsøk på å sikre seg mest mulig penger ved et salg.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer nå at keeper Heurelho Gomes trolig forlater klubben i januar, etter tilsynelatende å ha blitt et tredjevalg på White Hart Lane. Flere engelske klubber skal være svært interessert i keeperen.

Newcastle har tidligere forsøkt å hente Dundee United-spiller Scott Allan, og nå har overgangsspekulasjonene fått bensin på bålet. Allan avslo nemlig skottenes seneste kontraktstilbud.

Onsdag startet ryktene om en Roman Pavlyutsjenko-overgang til Lokomotiv Moskva, og nå skal en annen russisk klubb ha kastet seg på i kampen om Tottenham-spissen. Spartak Moskva rapporteres nemlig å forberede et bud for det kommende januarvinduet.

HTML EMBED

Wolves-sjef Mick McCarthy skal ifølge engelsk presse ha et ønske om å signere den kontraktsløse James McFadden, etter at skotten tilsynelatende er kvitt skadeproblemene.

Ellers kan vi melde om at Dennis Bergkamp skal være på vei tilbake til Arsenal, men selvsagt ikke som spiller. Daily Star skriver fredag at Arsene Wenger ønsker Bergkamp i en rolle lik den Patrick Vieira har i Manchester City.

Fulham kan kvitte seg med Andy Johnson. Manager Martin Jol skal visstnok ha fortalt spissen at han er ferdig i klubben om han ikke skriver under på en ny kontrakt.

Og så et saftig rykte til slutt:

Manchester United skal ha blitt så skremt av Chelseas interesse i Evertons supertalent Ross Barkley, at de nå vurderer et kjempebud i det kommende overgangsvinduet. United har hatt Barkley på blokka lenge, og vil nå gjøre alt de kan for å hindre at tittelutfordrer Chelsea stikker av med unggutten.

God helg!