Dimitar Berbatov blir ikke solgt i dette overgangsvinduet, hevder Manchester United-spissens agent.
(Daily Mirror)

Manchester Uniteds 18 år gamle midtbanespiller Ravel Morrison er ettertraktet. United avslo nylig et bud fra Newcastle, men nå har italienske Roma vist sin interesse.
(Talksport)

Den kinesiske klubben Shanghai Shenhua bekrefter at de er i forhandlinger med Chelseas om en overgang for Didier Drogba. Kineserne håper at en overgang kan spikres i løpet av helgen.
(Metro)

Stokes Kenwyne Jones er ikke til salgs, slår klubbformann Peter Coates fast.
(Stoke Sentinel)

Eller, Stoke selger Jones, men ikke før noen kommer trekkende med 12 millioner pund.
(Daily Mirror)

Moldes Magnus Wolff Eikrem tror ikke han kommer til å spille for Manchester United igjen. Ole Gunnar Solskjær derimot ...
(Nettavisen, ifølge manutd.com)

Les saken her: - Det der får folk tolke som de vil

Carlos Tévez kan få fantasilønn i Pari St. Germain, men en av rådgiverne til argentineren sier at Inter og Milan ikke er ute av kampen om argentinerens underskrift.
(Talksport)

Bolton undersøker muligheten for å hente forsvarsspilleren Danny Collins fra Stoke.
(Daily Mail)

Franske Lille ønsker å låne Tottenhams Sebastien Bassong
(Daily Mail)

Newcastle vil høyne sitt bud på West Ham-forsvarer James Tomkins til fem millioner pund.
(Daily Mail)

Både Manchester United og City er ute etter Benficas midtbanespiller Nicolas Gaitan (23). Argentineren står med åtte mål på 34 ligakamper for portugiserne og har seks landskamper for Argentina.
(Daily Mail)

QPR er på offensiven etter at de ansatte Mark Hughes, og vil sikre seg Tottenhams benkeslitende playmaker Niko Kranjcar.
(The Sun)

Liverpool har sikret seg Sporting Lisboa-angriper Joao Carlos Teixeira (17), og manager Kenny Dalglish antyder at klubben kommer til å sikre seg en rekke lovende unggutter i januarvinduet.
(Liverpoolfc.tv)

Manager Kenny Dalglish har forøvrig sagt at Liverpool ikke kommer til å forsterke A-stallen i januar. Er det rett prioritering?

Les saken: - Liverpool trenger ikke nye spillere

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).