Det var mange Chelsea-supportere som jublet da London-klubben sikret seg den tyske landslagsangriperen Timo Werner, men 25-åringens første sesong i Premier League har vært av det varierende slaget. Nå hevder fotballnettstedet Football Insider å vite at Chelsea vurderer å kvitte seg med Werner allerede til sommeren. Kilder på Stamford Bridge skal angivelig ha antydet at tyskeren trolig vil returnere til hjemlandet i løpet av ett år eller to. Chelsea har imidlertid ikke gitt noen indikasjoner på at de akter å kvitte seg med spilleren de kjøpte fra RB Leipzig.

Bayern München-stjernen David Alaba har den siste tiden blitt koblet til Barcelona og enkelte har hevdet at den østerrikske landslagsspilleren allerede er enig om en avtale med LaLiga-klubben. Nå benekter imidlertid spillerens agent at Alaba er enig med Barcelona. Det er riktignok ventet at 28-åringen vil foreta et klubbskifte til sommeren når kontrakten hans med den tyske storklubben går ut. Partene har nemlig foreløpig ikke lykkes å komme til enighet om en ny avtale og det ser ut til at de er forsonet med at de går hver til sitt.

Cristiano Ronaldo har ett år igjen av sin kontrakt med Juventus, men det ser ikke ut til at den italienske klubben har noen planer om å forlenge avtalen ytterligere. Sky Italia melder at Juventus-direktør Fabio Paratici sier det ikke er på agendaen å forlenge kontrakten til den portugisiske superstjernen. Det er usikkert om klubber i Premier League vil forsøke å hente 36-åringen. Skal vi tro Le Parisien kan det være større sjanse for at Ronaldo ender opp i Ligue 1 der PSG skal følge situasjonen til spilleren nøye.

The Sun melder at Manchester United-spiller Nemanja Matic skal være åpen for å returnere til portugisiske Benfica. Serberen skal nylig ha uttalt dette i et TV-intervju, men sier samtidig at han også trives på Old Trafford.

Mauricio Pochettinos assistent Jesus Perez sier i et intervju med London Evening Standard at han er sikker på at de en dag vil returnere til Tottenham. Perez jobber i dag sammen med Pochettino i PSG, men bedyrer at de fortsatt har et godt forhold til Tottenham-sjef Daniel Levy som ga dem sparken høsten 2019.

Sommeren 2018 betalte West Ham 36 millioner pund for Lazio-stjernen Felipe Anderson, men London-klubben skal nå være forberedt på å tape penger på brasilianeren som ikke lenger skal være ønsket i klubben av manager David Moyes, melder The Sun.