Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Donyell Malen og Nabil Fekir kobles til Liverpool i fredagens ryktespalte.

Liverpool regnes som favoritter til å sikre seg PSV-angriperen Donyell Malen til sommeren, til tross for interesse fra blant andre Juventus og AC Milan, skriver Gazzetta dello Sport. 22-åringen ligger på andreplass på toppscorerlista i Eresdivisie så langt med 15 mål på 26 kamper.

Kelechi Iheanacho er i glimrende form for Leicester for tiden, noe blant andre Manchester United har fått erfare. Ifølge The Sun er Leicester nå klare for å tilby 24-åringen en ny kontrakt med klubben.

Gini Wijnaldum antas å fortsette karrieren i Barcelona neste sesong. 30-åringen må imidlertid vente til Barcelona rydder plass i stallen før overgangen går i orden. Ifølge spanske Sport vil katalanerne kvitte seg med Miralem Pjanic.

Barcelona er også på utkikk etter en ny spiss, og Calcio Mercato hevder Romelu Lukaku er mannen Ronald Koeman og co. ønsker seg. Belgieren har scoret 19 mål for Inter i Serie A denne sesongen.

Arsenal kan se langt etter å signere Martin Ødegaard permanent fra Real Madrid, hevder den spanske avisen Marca. Den spanske storklubben skal nemlig være imponert over det nordmannen har prestert på utlån i London og tror han kan spille en viktig rolle på Santiago Bernabeu i fremtiden.

Det egyptiske fotballforbundet har ifølge Daily Mail uttalt at de ønsker å ha med Mohamed Salah i sommerens OL i Tokyo. Det betyr i så fall at Liverpool-stjernen går glipp av Merseyside-lagets oppkjøring til neste sesong.

Liverpool skal ha vært nær ved å singere Nabil Fekir i 2018. Jurgen Klopp og co. skal fremdeles ha 27-åringen på blokka foran sommerens overgangsvindu, men får trolig konkurranse fra blant andre Inter og Rennes.

Jannik Vestergaard har den siste tiden blitt koblet til Tottenham etter at han kom tilbake fra skade for Southampton. Til danske Tipsbladet sier midtstopperen at han er smigret over interessen og at slike rykter alltid er et klapp på skulderen og et tegn på at man har gjort noe riktig.

Reklame

Treningsklokker og wearables: Topp 10 smartklokker 2021