Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

PSG legger press på Kylian Mbappé, storklubber ser ut til å gi opp Erling Braut Haaland og Manchester United kobles med flere stoppere.

Nettstedet Goal hevder at både Real Madrid og Barcelona har blitt priset ut av kampen om Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland. Det antydes at nordmannen ønsker en lønn på 35 millioner euro per år, noe de to spanske gigantene ikke skal være villig til å betale for å sikre seg spissen.

LES OGSÅ: Thorstvedt med klar tale før Solskjærs femte semifinale: - Det vil hefte ved ham som manager

Manchester United skal være klare til å sette inn et støt mot Fiorentina-stopper Nikola Milenkovic. Italienerne krever rundt 38 millioner pund for spilleren, ifølge The Sun.

PSG legger press på stjernespiller Kylian Mbappé og ønsker at han skal signere en ny avtale. 22-åringen ønsker imidlertid ikke en lang kontrakt, om han skal forlenge med det franske storlaget, melder franske L'Equipe.

West Ham har et håp om at de skal kunne signere Arsenal-spissen Eddie Nketiah til sommeren, skriver London Evening Standard.

Tottenham kommer trolig ikke til å knytte til seg spissen Carlos Vinicius permanent etter sesongen og nå vurderer Wolves å kjøpe Benfica-spilleren, melder TV124.

LES OGSÅ: Neville gir Foden råd etter Twitter-trøbbel

Både Manchester United og Arsenal kobles med en overgang for den svært talentfulle franskmannen Eduardo Camavinga i Rennes, ifølge Marca.

Manchester United vurderer å hente den danske midtstopperen Joachim Andersen. Han har vært på lån i Fulham fra franske Lyon denne sesongen. Det skriver danske B.T.

RB Leipzig-trener Julian Nagelsmann avviser rykter om at han har vært i samtaler med Bayern München om å overta jobben der etter Hans Flick, melder ESPN.

LES OGSÅ: Solskjær og United tar grep etter klage fra spillerne

Bayern München vurderer Massimiliano Allegri som en mulig erstatter for Flick, hevder Sport Mediaset. Allegri har stått uten jobb siden han ga seg i Juventus i 2019.

Barcelona skal være villig til å la den franske midtstopperen Samuel Umtiti forlate klubben etter sesongen. Han har tidligere vært koblet med klubber i Premier League. Barcelona ser på AC Milans Alessio Romagnoli som en mulig erstatter, melder Mundo Deportivo.

LES OGSÅ: Neville advarer Manchester United: - De kan ikke fortsette med det

Den italienske midtbanespilleren Manuel Locatelli sier han er åpen for å flytte utenlands. Sassuolo-spilleren har tidligere blitt koblet med Manchester City, ifølge Corriere dello Sport. Arsenal skal også være interessert i spilleren, melder Football London.

Barcelona vurderer å hente hjem Dani Olmo fra RB Leipzig. Den offensive spanjolen er et produkt av Barcelonas ungdomsakademi, skriver spanske Sport.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt