Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Tottenhams Erik Lamela kan komme til å returnere til italiensk fotball denne sommeren.

West Ham har kastet seg inn i kampen om Norwich-backen Max Aarons, skriver The Independent. Tidligere har storklubber som Bacelona, Bayern München og Tottenham blitt koblet til 21-åringen. Den Premier League-klare klubben krever så mye som 30 millioner pund for backen, hevder avisen.

Burnley skal ifølge The Sun være interessert i å hente Nabil Bentaleb gratis denne sommeren. 26-åringen ender trolig opp kontraktsløs da han ennå ikke har kommet til enighet med nedrykksklare Schalke 04 om en ny avtale.

Edinson Cavani har fortalt Manchester United ledelsen at han planlegger å forlate klubben etter inneværende sesong, melder spanske argentinske Depo. 34-åringen har gjort det klart at det har vært vanskelige for ham og familien å finne seg til rette i et korona-stengt England. Uruguayaneren skal ha tilbud om en toårskontrakt med Boca Juniors.

Ugurcan Cakir ble i etterkant av Tyrkias 3-0-triumf mot Norge, koblet til Liverpool. Nå melder tyrkiske Fotospor at Borussia Dortmund har lagt inn bud på Trabzonspor-keeperen. Også Aston Villa og Atletico Madrid skal ha vist interesse for 25-åringen.

Ross Barkley blir neppe Aston Villa-spiller på permanent basis når låneavtalen går ut til sommeren. Villa-manager Dean Smith sier ifølge The Mirror at Barkley returnerer til Chelsea og at en overgang ikke har blitt diskutert.

En som kan komme til å bli værende etter låneopphold er Arsenals Joe Willock. Ifølge Football Insider trives 21-åringen i Newcastle og ønsker å bli værende der også neste sesong.

AS Roma vil møte Jannik Vestergaards representanter, med håp om å hente dansken til den evige når overgangsvinduet åpner, skriver Tuttomercatoweb. Southampton-stopperen skal også være på Tottenhams og Juventus' radar.

Erik Lamela kan komme til å returnere til italiensk Serie A denne sommeren, hevder Area Napoli. Både Napoli og AC Milan står klare for å ta imot den tidligere AS Roma-spilleren, skriver nettstedet.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet